Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost adversarul FCSB în sezonul trecut, iar acum poate prinde transferul la Manchester City! Peste 80 de milioane de euro e pregătită să ofere campioana Champions League

A fost adversarul FCSB în sezonul trecut, iar acum poate prinde transferul la Manchester City! Peste 80 de milioane de euro e pregătită să ofere campioana Champions League

Premier League

Comentarii

Lucas Paqueta (25 de ani) este în vizorul lui Manchester City, campioana Europei care este pregătită să ofere peste 80 de milioane de euro.

Un fost adversar al celor de la FCSB din sezonul trecut, aproape de Manchester City

Mijlocaşul brazilian venit la West Ham United vara trecută de la Olympique Lyon în schimbul sumei de 43 de milioane de euro.

După un sezon convingător pe London Stadium, Manchester City a venit cu o ofertă de 81 de milioane de euro, refuzată în cele din urmă de West Ham. Paqueta are în contractul său cu West Ham o clauză de reziliere a acestuia în schimbul sumei de 98 de milioane de euro, valabilă abia din vara anului 2024.

Paqueta a disputat în campania europeana a celor de la West Ham, culminată cu obţinerea trofeului UEFA Conference League 11 partide. Debutul său în competiţie alături de londonezi a venit împotriva celor de la FCSB, pe London Stadium. 

Primă repriză a meciului a şocat publicul londonez prezent să asiste la prestaţia mediocră a favoriţilor marcată de reuşita lui Andrei Cordea. Paqueta avea să intre după pauză, timp în care echipa sa a întors scorul şi s-a impus cu scorul de 3-1.

Un alt moment memorabil din parcursul "ciocănarilor" în UEFA Conference League a venit în finală, pasa de geniu a brazilianului Paqueta avea să rezolve finala împotriva Fiorentinei.

În 41 de partide a îmbrăcat Lucas Paqueta tricoul lui West Ham United, 5 goluri şi 7 pase de gol a strâns brazilianul în cele 41 de meciuri.

Afla mai multe despre: lucas paquetamanchester city 

viewscnt
Articole similare