You are here:

Şumudică şi Edi Iordănescu, schimb de mesaje pe WhatsApp după ce negocierile cu FCSB au picat. Ce au discutat cei doi

Şumudică şi Edi Iordănescu, schimb de mesaje pe WhatsApp după ce negocierile cu FCSB au picat. Ce au discutat cei doi

FCSB

Comentarii

Marius Şumudică a dezvăluit că a avut un schimb de mesaje cu Edi Iordănescu, după ce a refuzat oferta pe care i-a făcut-o Gigi Becali pentru postul de antrenor la FCSB.

Finalul de sezon ne-ar fi putut aduce una dintre cele mai interesante mutări din Liga 1. Gigi Becali i-a făcut lui Marius Şumudică o ofertă pentru postul de antrenor la FCSB şi fostul europarlamentar era destul de sigur că o va accepta.

După o zi de gândire, Marius Şumudică şi-a anunţat decizia, care n-a fost pe placul lui Gigi Becali. După ce negocierile au picat, Marius Şumudică şi Edi Iordănescu au avut un schimbe de mesaje pe WhatsApp.

Ce mesaje şi-au dat Şumudică şi Iordănescu pe WhatsApp. ”Nu cred că pleacă de la CFR”

Cei doi antrenori au discutat despre oferta pe care Marius Şumudică a primit-o de la FCSB, dar şi despre zvonurile care susţin că Edi Iordănescu va pleca de la CFR Cluj, deşi doar ce a câştigat titlul.

Şumudică susţine că, din discuţia pe care a avut-o cu Edi Iordănescu, plecarea acestuia de la Cluj este doar un zvon. În stilul caracteristic, Şumudică spune cu ironie că Iordănescu jr ar putea să meargă la FCSB, care este în căutare de antrenor:

”Eu am schimbat câteva mesaje cu Edi. Făceam caterincă pe WhatsApp. Nu mi-a spus nimic, nu cred aşa ceva. Nu cred că pleacă de la CFR Cluj. E antrenorul CFR-ului. (n.r. ironic) Poate se duce la FCSB, că şi aşa are nevoie FCSB de antrenor”, a spus Marius Şumudică la Pro X.

Şumudică ar fi refuzat să meargă la FCSB după ce Gigi Becali n-a fost de acord cu staff-ul lui

Discuţiile dintre Marius Şumudică şi Gigi Becali s-ar fi împotmolit când a venit vorba despre staff. Antrenorul în vârstă de 50 de ani a insistat să vină cu propriul staff, alături de care a lucrat la toate echipele pe care le-a pregătit până acum.

Gigi Becali n-a fost însă de acord cu pretenţia lui Marius Şumudică şi i-a transmis acestuia că îşi doreşte să rămână şi actualul staff la FCSB.

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare