Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică şi Prunea, apăraţi în scandalul cu Mititelu: ”După un şpriţ, se lăsa influenţat! Eu puneam clauză de 10.000.000 de euro”

Şumudică şi Prunea, apăraţi în scandalul cu Mititelu: ”După un şpriţ, se lăsa influenţat! Eu puneam clauză de 10.000.000 de euro”

Fotbal

Comentarii

Marius Şumudică şi Florin Prunea nu au mai ajuns la U Craiova 1948, după ce negocierile cu patronul Adrian Mititelu au picat definitiv, cu ”tone” de reproşuri.

În principal, neînţelegerile celor două tabere au provenit de la anumite puncte din contractul propus de Adrian Mititelu.

Marius Şumudică a încercat ca acele puncte să fie schimbate, însă omul de afaceri s-a menţinut pe poziţii, iar discuţiile au fost sistate definitiv şi irevocabil.

  • Fără Marius Şumudică, nici Florin Prunea nu a mai ajuns la Craiova, pentru postul de preşedinte.

Dumitru Dragomir, de partea lui Şumudică şi Prunea: ”Mititelu a greşit”

Dumitru Dragomir consideră că Adrian Mititelu a greşit cum s-a comportat cu Marius Şumudică şi Florin Prunea, deoarece aceştia voiau doar să-şi asigure liniştea şi continuitatea la club, nicidecum să se îmbogăţească necuvenit.

”Oracolul din Bălceşti” este de părere că Marius Şumudică a gândit bine clauza de 300.000 de euro pentru reziliere forţată.

Ba chiar mai mult, ”nea” Mitică ar fi solicitat o clauză de 10.000.000 de euro, deoarece Adrian Mititelu este un tip foarte influenţabil, care ar fi putut oricând să-l dea afară pe antrenor fără prea multe explicaţii.

În consecinţă, antrenorul ar fi trebuit despăgubit pe măsură, într-un astfel de ipotetic scenariu.

Au greşit că nu i-au luat pe amândoi. Cum să declari că nu pui în contract 300.000 de euro dacă îi dai afară. Păi ei vor să îi dea afară şi după două săptămâni. Îşi bat joc de viaţa şi de cariera lui (n.r - a lui Şumudică).

Eu le ziceam să îmi dea garanţie 10 milioane de euro. Garanţia că nu îşi bate joc. Să fiu sigur că nu mă dă afară. După un şpriţ cu prietenii se lasă influenţat şi ar fi putut să îl dea afară. Păi şi ce să facă după, că îi distrugea cariera, familia, tot. L-a distrus pe Dică.

Eu cu Prunea m-am certat, dar el e un conducător trăsnet. Are personalitate, are sânge în instalaţie, mie îmi place de el. Iar Şumudică e în primii 5 antrenori ai ţării. Cu toţi ăştia bătrânii, cei sclipitori, e cu ăştia buni.

A dat dovadă că are şi el sânge în instalaţie şi că nu a acceptat să nu îi dea garanţia că nu îl dă afară. Păi trebuia să îl lase şase luni sau un an să arate ce poate, că lua echipa de pe penultimul loc. Dacă o ducea pe locul 8, 9 sau 10, era o performanţă. Ei acum fac experimente”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: adrian mititeluflorin pruneamarius sumudica 

viewscnt
Articole similare