You are here:

Şumudică, sub presiune! Avertismentul primit după amicalul pierdut cu Voluntari: ”Dan Şucu a scos mulţi bani”

Şumudică, sub presiune! Avertismentul primit după amicalul pierdut cu Voluntari: ”Dan Şucu a scos mulţi bani”

Rapid

Comentarii

După seria nefastă din campionat, Rapid a cedat şi într-un meci amical disputat astăzi cu divizionara secundă FC Voluntari, scor 0-1.

Reacţii după amicalul pierdut de Rapid

Rapid a pierdut sâmbătă amicalul contra celor de la FC Voluntari, scor 0-1. Pentru giuleşteni urmează două meciuri foarte dificile, pe teren propriu cu Farul Constanţa, 21 octombrie, şi cu FCSB, în deplasare, pe 27 octombrie.

  • Rapid este doar pe locul 12 în acest sezon de SuperLigă, după ce a obţinut 13 puncte în 12 etape.

Dan Udrea, Marius Baciu şi Bogdan Cosmescu au comentat, în direct, la Prima Sport, situaţia Rapidului. Cei trei sunt de părere că antrenorul o să fie sub presiune în momentul în care vor debuta Aaron Boupendza (28 de ani, atacant), Clinton N'Jie (31, aripă dreapta), cei doi jucători pentru care Şumudică a ”garantat”.

Dan Udrea: ”În ciuda faptului că Rapidul are mulţi jucători la naţională, primul 11 nu a arătat deloc rău, ba chiar competitivşi te bate Voluntari. Cei care au venit acum au fost titulari. 

Marius Baciu: Nu contează că e amical, dar era mai bine să bată. În situaţia în care sunt ei acum e chiar complicat.

Bogdan Cosmescu: Eu nu vreau să îl jignesc pe Hagi, dar cred că Farul este adversarul potrivit, exact ce îi trebuie Rapduiului, un adversar cu nume, campioană acum 2 ani, care nu trece printr-o perioadă bună şi ar putea să profite. Poţi să obţii o victoria mai valorosă, aşa se şterg multe! 

Dan Udrea: Multe lume se întreba cum o să poată să îi bage pe cei noi şi să nu îi scoată pe cei care erau... Azi în amical, Şumudică a dat nişte indicii. 

Bogdan Cosmescu: Aici e cea mai mare problemă a lui Şumudică, pentru că pe ăştia doi jucători (N Jie&Boupendza) i-a vrut ei, eu cred că le-a dat Şucu foarte mulţi bani, au cele mai buni salarii. Pentru ăştia a garantat el, i-a adus şi cu multe probleme, cartea verde etc!

Aaron Boupendza (28 de ani, atacant), Clinton N'Jie (31, aripă dreapta) şi Alex Dobre (26, aripă stângă) au purtat pentru prima dată tricoul vişiniu.

Afla mai multe despre: rapidfc voluntarişumudică 

viewscnt
Articole similare