Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt atât de fericit”. Moment special dedicat lui Cantona. Ce a organizat fostul său club pentru ”King Eric”

”Sunt atât de fericit”. Moment special dedicat lui Cantona. Ce a organizat fostul său club pentru ”King Eric”
Comentarii

Clubul Auxerre a numit o sală din centrul său de antrenament după fostul mare fortbalist francez, Eric Cantona (57 de ani), care a jucat în carieră şi pentru ”diplomaţi”.

AJ Auxerre, ceremonie specială dedicată lui Eric Cantona

Într-o ceremonie organizată sâmbătă dimineaţa, clubul francez AJ Auxerre a anunţat că sala de fotbal din centrul de antrenament al grupării va purta numele lui Eric Cantona.

Ceremonia a fost organizată în prezenţa emblematicului antrenor al echipei, Guy Roux, dar şi a preşedintelui executiv al clubului, Baptiste Malherbe, şi a unor foşti jucători.

Eric Cantona a evoluat la AJ Auxerre între anii 1983 şi 1988, iar în această perioadă se află în oraşul burgund pentru a pregăti un spectacol muzical pe scena teatrului din Auxerre.

Cantona, care după retragerea din activitate a devenit actor, scriitor şi cântăreţ, a rămas ataşat de club şi de oraş: ”Auxerre este un oraş care a însemnat mult pentru mine. AJA este familia mea.

Am trăit aici momente foarte intense care m-au ajutat să mă definesc. Pentru un club dintr-un oraş mic, precum acesta, să rămână în top timp de câteva decenii este excepţional”, a declarat Cantona pe site-ul clubului.

”Am avut o pregătire excepţională. În viaţa mea, am acţionat întotdeauna din instinct şi am simţit că există ceva aici. Iată că nu m-am înşelat. Sunt atât de fericit. Simt că am din nou 15 ani”, a mai zis fostul internaţional francez (45 de selecţii şi 20 de goluri pentru echipa ”Cocoşului Galic”).

”Eric rămâne foarte ataşat de acest club şi vorbeşte despre el într-un mod incredibil. Acest nou nume al sălii de fotbal ar trebui să permită transmiterea acestei moşteniri”, a mai subliniat Baptiste Malherbe, directorul executiv al clubului AJ Auxerre.

Afla mai multe despre: eric cantonaauxerrefranta 

viewscnt
Articole similare