You are here:

”Sunteţi fericit cu o remiză?” Elias Charalambous şi-a făcut calculele înainte de PAOK - FCSB

”Sunteţi fericit cu o remiză?” Elias Charalambous şi-a făcut calculele înainte de PAOK - FCSB

FCSB

Comentarii

După ce a învins-o pe RFS în prima rundă din Europa League, scor 4-1, FCSB se pregăteşte de duelul cu PAOK. Meciul va putea fi urmărit joi, de la ora 22:00.

Elias Charalambous, conferinţă de presă în Grecia

FCSB va disputa joi, 3 octombrie 2024, al doilea meci din noul format Europa League. Gigi Becali a promis şi s-a ţinut de cuvânt. Aşa cum a anunţat înainte de tragerea la sorţi a meciurilor din grupele Europa League, patronul celor de la FCSB a plecat la Salonic alături de echipă. 

Elias Charalambous a prefaţat duelul din Grecia şi a dezvăluit că se simte motivat de prezenţa lui Gigi Becali.

”Dacă aş spune că nu e un moment special pentru mine aş minţi. Sunt un antrenor profesionist acum. Ne pregătim cu staff-ul, pregătim jucătorii.

Patronul e cu noi. E prima dată de când sunt aici când face deplasarea pentru un joc. E o persoană căruia îi place să-şi motiveze jucătorii. Sper că-l vom face fericit mâine.

Am spus-o de multe ori că îl respect pe Răzvan Lucescu. Îl apreciez mult. Mâine e un joc. O să fie pe banca cealaltă. O să încerc să-mi fac treaba aşa cum o fac mereu, la fel ca ei. E simplu.

Noi încercăm mereu să-i ajutăm pe jucători să le dăm informaţii. Să le facem viaţa mai uşoară în timpul meciurilor. Dar nu ştii ce surprize pot apărea. Avem strategia noastră pentru jocul de mâine. Sper că totul va decurge conform planurilor.

(n.r. Suntem fericiţi cu o remiză?) Nu îmi place să jucăm pentru o remiză, să fiu sincer. Cred că dacă ne setăm acest obiectiv, maximul e să obţinem un egal sau să pierdem. Noi vom încerca să câştigăm”, a spus Elias Charalambous.

PAOK s-a încurcat înainte de duelul cu FCSB din Europa League. Echipa lui Răzvan Lucescu (55 de ani) a pierdut derby-ul oraşului Salonic, scor 0-1, împotriva celor de la Aris.

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbpaok 

viewscnt
Articole similare