Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Supărat pe echipă, un primar din Timiş a zidit intrările la vestiar: ”Exista pericol de surpare”. Rivalul său are o altă explicaţie

Supărat pe echipă, un primar din Timiş a zidit intrările la vestiar: ”Exista pericol de surpare”. Rivalul său are o altă explicaţie

Fotbal intern

Comentarii

Un primar din judeţul Timiş a decis să zidească intrările la vestiarul în care se schimbau jucătorii unei echipe care nu este pe placul său.

Rivalitatea care există între două echipe dintr-o localitate din judeţul Timiş a dus la un gest extrem făcut de primar.

Acesta a decis să zidească uşile vestiarului echipei pe care nu o agreează.

Supărat pe echipă, un primar din Timiş a zidit uşile vestiarului

Site-ul renasterea.ro scrie despre o situaţie inedită din localitatea Iecea Mare, judeţul Timiş. Comuna are două echipe de fotbal, între care există însă o mare rivalitate.

De suferit au avut cei de la Viitorul Iecea Mare, club care este patronat de Nicolae Chiriţă, dar pe care primarul Liviu Tomulea nu-l are la inimă.

Într-un act de sabotaj, acesta şi-a pus meşterii la lucru şi le-a cerut să zidească intrările în vestiar.

”S-a supărat domnul primar şi a pus oamenii să zidească vestiarul, ca să nu putem intra. Nu îi place de echipa noastră, pentru că nu are control asupra ei şi susţine cealaltă formaţie din localitate, Progresul, căreia i se acordă toate privilegiile”, spune Nicolae Chiriţă, patronul Viitorului, potrivit renasterea.ro.

Vestiarul a fost modernizat de Primărie şi Nicolae Chiriţă susţine că edilul Liviu Tomulea îi pune beţe în roate. Concret, lui i s-ar cere 6.000 de lei pe lună pentru utilizarea vestiarului, în vreme ce Progresul Iecea Mare - cealaltă echipă din localitate - are acces gratuit.

Ce spune primarul care a zidit uşile vestiarului

Liviu Tomulea, primarul din Iecea Mare, spune că oamenii de la Viitorul au interpretat greşit gestul său. În realitate, el susţine că le vrea binele:

”Am zidit uşile pentru că exista pericol de surpare şi se putea ajunge la o tragedie. Eu nu vreau să am probleme aşa cum a avut domnul Nicolae Robu la Timişoara din cauza că s-a prăbuşit acea poartă la furtuna din urmă cu câţiva ani”, a explicat Liviu Tomulea, potrivit renasterea.ro.

Totuşi, edilul recunoaşte că Progresul Iecea Mare, rivala Viitorului din localitate, este avantajată de autorităţi. Dar are o explicaţie:

”Cei de la Viitorul trebuie să plătească dacă vor să folosească stadionul. Progresul este echipa Consiliului Local şi nu trebuie să achite nimic, aşa este normal.

Nu ştiu unde se vor dezbrăca cei de la Viitorul, dar vestiarul trebuia zidit, pentru siguranţă”, a mai sous Liviu Tomulea.

Afla mai multe despre: iecea 

viewscnt
Articole similare