Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii îi cer demisia lui Răzvan Lucescu, după înfrângerea din finala Cupei Greciei: ”Echipă de circ, antrenor de plâns!”

Suporterii îi cer demisia lui Răzvan Lucescu, după înfrângerea din finala Cupei Greciei: ”Echipă de circ, antrenor de plâns!”

Fotbal

Comentarii

PAOK Salonic, formaţie antrenată de Răzvan Lucescu (54 de ani), a pierdut, miercuri, finala Cupei Greciei în faţa celor de la AEK Atena, scor 0-2 (0-1), la Volos.

Imediat după partidă, fanii formaţiei din Salonic au lansat atacuri dure asupra jucătorilor, consideraţi prea bătrâni, a tehnicianului român, căruia i se cere demisia, dar şi a patronului Ivan Savvidis, cel considerat mult prea zgârcit cu investiţiile.

Pleacă Răzvan Lucescu de la PAOK?

Dincolo de înfrângerea propriu-zisă, fanii sunt furioşi din cauza modului în care a fost pierdut acest meci. AEK Atena a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 6, când Lazaros Rota a primit direct cartonaşul roşu.

În aceste condiţii, AEK Atena a reuşit să marcheze de două ori, prin Harold Moukoudi (min. 26) şi Paulo Fernandes (min. 90+2) şi a cucerit cea de-a 16-a Cupă a Greciei din istoria clubului.

Iată câteva dintre mesajele de nemulţumire postate de suporterii lui PAOK pe reţelele sociale, conform jurnaliştilor greci de la sportdog.gr.

  • Şi-a amintit în minutul 86 să bage al doilea atacant”.
  • ”Noapte bună şi banii merg la PAOK. Poate să se schimbe ceva”.
  • ”Luaţi-i pe Biseswar, Vieirinha şi Lucescu şi plecaţi la Rostov”.
  • ”Haideţi, cu toţii, mergeţi pe drumul vostru. Dezamăgitor. Cu tine în frunte, Lucescu”.
  • ”O echipă abandonată. Nişte flăcăi obosiţi înainte de pensie, un antrenor de coşmar şi un preşedinte dispărut, care batjocoreşte pe toată lumea”.
  • ”Lucescu, sistemul tău a eşuat”.
  • ”Echipa de circ, antrenorul de plâns”.

În aceste zile, presa internaţională anunţă că Răzvan Lucescu ar fi ajuns la un acord cu formaţia saudită Al-Ahli, proaspăt promovată în prima ligă.

Cu toate acestea, nu există o reacţie oficială a tehnicianului sau a clubului, legată de acest aspect.

  • Răzvan Lucescu mai are contract cu PAOK Salonic până în vara lui 2024.

Afla mai multe despre: razvan lucescupaokaek atenagreciaal-ahli 

viewscnt
Articole similare