Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză imensă după victoria cu FC Voluntari. Plecări în masă de la Dinamo. Primii patru care au părăsit proiectul spaniolilor, o altă echipă din Liga I a făcut deja oferta

Surpriză imensă după victoria cu FC Voluntari. Plecări în masă de la Dinamo. Primii patru care au părăsit proiectul spaniolilor, o altă echipă din Liga I a făcut deja oferta

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a obţinut cea de-a doua victorie din actualul sezon al Ligii I, scor 3-0, cu FC Voluntari, şi a urcat pe locul 14 în clasament.

Dinamo a scăpat de Ionuţ Negoiţă, însă lucrurile nu s-au schimbat prea mult la nivelul conducerii. Jucătorii sunt neplătiţi, la fel şi oamenii din staff-ul tehnic, iar în jurul clubului a început să se vorbească din nou din ce în ce mai serios despre intrarea în insolvenţă. Trecuţi pe la echipe precum Manchester City, FC Barcelona, Real Madrid sau alte cluburi importante din Spania, fotbaliştii lui Dinamo au început deja să-şi caute angajamente pentru partea a doua a sezonului.

Mai mult, patru oameni importanţi din staff-ul “câinilor” se vor despărţi de echipa din Ştefan cel Mare, ultimul lor meci la Dinamo fiind cel de vineri seara cu FC Voluntari. Medicul Liviu Bătineanu, fizioterapeuţii Claudiu Bătineanu, Dani Covaciu şi preparatorul fizic George Neagu şi-au anunţat despărţirea de alb-roşii, conform gsp.ro.

Surpriză imensă după victoria cu FC Voluntari. Plecări în masă de la Dinamo

Totul a pornit de la decizia luată de directorul general Alex Couto, care i-a chemat pe membrii staff-ului la sediul clubului pentru a le reproşa faptul că nu îşi fac treaba aşa cum trebuie. Nemulţumiţi, aceştia au reacţionat imediat şi şi-au prezentat demisia în faţa şefilor dinamovişti.

"Bine că lucrează cum trebuie ceilalţi doi fizioterapeuţi spanioli aduşi pe pile şi plătiţi la zi cu salarii de mii de euro! Iar românii neplătiţi care au 3.000 de lei pe lună şi şcoala făcută la zi nu ştiu să-şi facă aşa cum trebuie meseria" , ar fi spus membrii staff-ului, conform sursei citate.

În plus, George Neagu şi-a găsit deja o altă echipă din Liga I. Deşi a plecat de la Dinamo neplătit de luni bune şi cu lacrimi în ochi, preparatorul fizic a preferat să meargă la ultima clasată din Liga I, Astra Giurgiu, o altă echipă unde sunt mari probleme financiare. Probleme financiare care urmează să fie rezolvate, conform promisiunilor făcute de patronul Ioan Niculae.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare