Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză în Premier League! Campioana Manchester City s-a încurcat pe teren propriu. Chelsea, a doua victorie în luna decembrie

Surpriză în Premier League! Campioana Manchester City s-a încurcat pe teren propriu. Chelsea, a doua victorie în luna decembrie

Premier League

Comentarii

Manchester City a remizat pe teren propriu, într-un meci al rundei cu numărul 17 din Premier League, cu gruparea londoneză, Crystal Palace, scor 2-2.

"Cetăţenii" au reuşit doar un rezultat de egalitate într-o partidă în care au condus cu două goluri, spre finalul actului secund.

Jack Grealish a deschis scorul în minutul 24, din pasa lui Phil Foden. În repriza secundă, tânărul fundaş lateral, Rico Lewis, a marcat pentru echipa lui Pep Guardiola.

Oaspeţii de la Crystal Palace şi-au început revenirea în minutul 76. Francezul Jean-Philippe Mateta a înscris din pasa lui Schlupp.

Michael Olise a înscris în minutul 90+5, din penalty, iar echipa lui Pep Guardiola rămâne pe locul 4 în Premier League.

Chelsea a reuşit a doua victorie în ultima lună a anului. 2-0 a fost scorul partidei cu Sheffield United, de pe Stamford Bridge.

Echipa lui Mauricio Pochettino a marcat două goluri în şapte minute care au pus cele trei puncte la adăpost.

Cole Palmer a înscris în minutul 54, servit de Raheem Sterling. Palmer a contribuit şi la a doua reuşită a "albaştrilor". I-a pasat decisiv camerunzeului Nicolas Jackson, în minutul 61. Chelsea a urcat pe locul 10 în clasamentul din Premier League.

Rezultatele zilei în Premier League:

  • Bournemouth 1-1 Luton Town (abandon)
  • Chelsea 2-0 Sheffield United 
  • Manchester City 2-2 Crystal Palace 
  • Newcastle 3-0 Fulham
 

Afla mai multe despre: premier leaguemanchester citychelseacrystal palace 

viewscnt
Articole similare