Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola, anunţ sumbru la Manchester City: ”S-ar putea să nu ne calificăm în Liga Campionilor în sezonul viitor”

Pep Guardiola, anunţ sumbru la Manchester City: ”S-ar putea să nu ne calificăm în Liga Campionilor în sezonul viitor”

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola (52 de ani) a avut un mesaj categoric după seria slabă prin care trece Manchester City în ultima perioadă.

Manchester City este într-o perioadă mai complicată a sezonului, iar meciul cu Aston Villa a fost de coşmar pentru campioana Angliei şi a Europei.

Chiar dacă a pierdut doar cu 1-0, City a fost dominată copios la toate celelalte statistici, de la posesie şi până la şuturi expediate spre şi pe poarta ”cetăţenilor”.

Guardiola: ”Este groaznic! Eram imbatibili şi acum nu suntem capabili”

Iar Pep Guardiola trage semnalul de alarmă şi ia în calcul faptul este posibil să nu se califice cu Manchester City pentru viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

”Cred că pentru toată lumea din club este bine ceea ce trăim. Cred că este necesar să trăim asta. Multă vreme a fost vorba despre cât de buni suntem. Poate că avem nevoie de perioada asta.

Este groaznic, eram imbatibili şi acum nu suntem capabili să câştigăm un singur joc. Poate eu, în primul rând, am nevoie de această provocare pentru a dovedi că sunt un bun antrenor.

Pentru jucători este o provocare bună pentru că Aston Villa era la kilometri distanţă de noi toţi... Şi acum s-ar putea să nu ne calificăm în Liga Campionilor în sezonul viitor”, a declarat Guardiola, potrivit Goal.com.

În momentul de faţă, Manchester City se află pe locul 4 în Premier League, cu 30 de puncte acumulate în 15 etape, în spatele lui Arsenal, Liverpool şi Aston Villa.

Afla mai multe despre: manchester citypremier leaguepep guardiola 

viewscnt
Articole similare