Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Jucătorul naţionalei pleacă într-un campionat puternic din Europa şi va fi antrenat de un nume uriaş din fotbalul mondial

Surpriză! Jucătorul naţionalei pleacă într-un campionat puternic din Europa şi va fi antrenat de un nume uriaş din fotbalul mondial

Echipa națională

Comentarii

Campionatul European din Germania bate la uşă, iar România va participa la primul turneu final după opt ani de secetă.

Adrian Rus, fostul jucător al lui Sepsi Sfântu Gheorghe, are şanse mari să înceapă partida cu Ucraina din postura de titular.

Fundaşul de 28 de ani a fost titular în partida cu Bulgaria din Ghencea, încheiată la egalitate, scor 0-0, şi poate profita de situaţie lui Andrei Burcă, care, cel mai probabil, va fi rezervă contra Ucrainei după accidentarea suferită în Arabia Saudită.

Mutare importantă pentru jucătorul naţionalei! Va juca într-un campionat important şi va fi antrenat de o legendă

În sezonul trecut, Adrian Rus a fost împrumutat de Pisa în Cipru, la Pafos. După 29 de meciuri în tricoul echipei la care activează şi Vlad Dragomir, Pafos a decis să renunţe la serviciile lui Rus, deşi ciprioţii aveau de plătit o sumă relativ mică în schimbul unui transfer definitiv: 800.000 de euro.

Astfel, Rus se va întoarce la Pisa şi va fi coechipier din nou cu Marius Marin. Conform CalcioPisa, cei doi vor fi pregătiţi de Filippo Inzaghi, fosta glorie a lui AC Milan şi campion mondial cu Italia în 2006.

Fără doar şi poate, Pisa va ataca promovarea în sezonul viitor, după ce nerazzurri au fost mai aproape de retrogradare decât de primele locuri în stagiunea precedentă.

Adrian Rus este cotat de Transfermarkt la 700.000 de euro. 

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniaadrian rus 

viewscnt
Articole similare