Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ar putea fi înlocuitorul pentru nemulţumitul Horaţiu Moldovan”. Se pregăteşte plecarea portarului român de la Atletico Madrid

”Ar putea fi înlocuitorul pentru nemulţumitul Horaţiu Moldovan”. Se pregăteşte plecarea portarului român de la Atletico Madrid

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român Horaţiu Moldovan (26 de ani) este din ce în ce mai aproape de o plecare de Atletico Madrid, club unde situaţia sa pare să se îngreuneze din ce în ce mai mult.

Atletico Madrid, în căutarea unui nou portar în locul lui Horaţiu Moldovan

Horaţiu Moldovan s-a transferat la începutul acestui an de la Rapid la Atletico Madrid, dar nu a apucat nici măcar se debuteze la trupa lui ”Cholo” Simeone.

Prin urmare, la şase luni de la transferul în capitala Spaniei, portarul român şi-a exprimat dorinţa de a părăsi gruparea din Spania.

Mai ales că acesta ar putea să devină chiar a treia variantă de portar la Atletico Madrid, deoarece clubul madrilen şi-a exprimat intenţia de a-l aduce pe David Soria, de la Getafe, conform paginii de pe platforma Twitter, Atletico Madrid News.

”David Soria e pe placul lui Atletico Madrid şi ar putea fi înlocuitorul perfect pentru un nemulţumit Horaţiu Moldovan”, informează sursele publicaţiei anterior menţionate.

În vârstă de 31 de ani, David Soria este cotat la cinci milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com. Joacă la Getafe din 2018, an când a venit de la Sevilla. Trebuie menţionat faptul că acesta a trecut atât pe la juniorii lui Atletico Madrid, cât şi ai lui Real Madrid.

Afla mai multe despre: horatiu moldovanstranieriatletico madridla liga 

viewscnt
Articole similare