You are here:

Surpriză la flash-interviuri. Mihai Stoica i-a luat locul lui Mihai Pintilii. Cum a explicat managerul general al FCSB-ului decizia

Surpriză la flash-interviuri. Mihai Stoica i-a luat locul lui Mihai Pintilii. Cum a explicat managerul general al FCSB-ului decizia

Superliga

Comentarii

Mihai Pintilii a fost în silenzio stampa, înaintea partidei dintre FC Voluntari şi FCSB

Mihai Stoica, expertul Orange Sport, şi-a făcut apariţia la flash-interviul, de dinaintea partidei dintre FC Voluntari şi FCSB. Managerul general al FCSB-ului i-a luat locul lui Mihai Pintilii, şi a explicat că, această decizie a venit ca urmare a reacţiilor, legate de faptul că, nu deţine licenţa PRO.

”Este şi el om. S-a săturat”

”Ar fi fost o seară perfectă dacă bătea FC Argeş... glumesc. Egalul Farului nu are nicio valoare, dacă nu câştigăm aici. Mereu ne-a fostt greu pe stadionul ăsta. Sper să ieşim din tipare, şi să facem un joc bun, măcar 75 la sută din ce am jucat cu CFR.
 
Am aşteptări foarte mari de la Coman, deoarece Florinel a fost în formă de excepţie în Turcia. Am foarte mare încredere că, băieţii au trecut peste înfrângerea cu Farul. Mă bazez că, s-au antrenat foarte bine, cu toate că,ne-am antrenat pe teren sintetic. Coman a fost top la fiecare antrenament.
 
Sper ca el să rezolve meciul. Nu ştim nimic despre controlul dopping. Există şanse ca, acel control să nu fie la partida aceasta. Este posibil să fie un zvon. Pintilii este şi el om şi s-a cam săturat de tot ce se spune, tot ce se scrie.
 
El doar a răspuns solicitărilor. Am preferat să îl înlocuiesc. Eu duc la presiune. Cred că este indecent să vorbim despre titlu, atâta timp cât in momentul ăsta, suntem la o distanţă apreciabilă şi de locul 1, şi de locul 2. Plecăm acum de la 44 de puncte”, a delcarat Mihai Stoica.
 
În cazul în care FCSB va câştiga la Voluntari, roş-albaştrii vor urca până pe locul trei, astfel, depăşind-o pe Rapid.

Afla mai multe despre: fcsbvoluntari 

viewscnt
Articole similare