Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriza pe care a avut-o Rădoi când s-a urcat într-un taxi: ”Şoferul era rapidist”. :) Ce s-a întâmplat mai departe. EXCLUSIV

Surpriza pe care a avut-o Rădoi când s-a urcat într-un taxi: ”Şoferul era rapidist”. :) Ce s-a întâmplat mai departe. EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Mirel Rădoi a povestit un episod în care s-a urcat într-un taxi al cărui şofer era suporter al Rapidului şi acesta a reacţionat după ce l-a recunoscut.

Fost căpitan al FCSB-ului, Mirel Rădoi a fost dintotdeauna unul dintre ”clienţii” galeriei rapidiste. Acum antrenor, Mirel Rădoi spune că n-a scăpat nici acum de manifestările de rivalitate ale rapidiştilor.

Fostul selecţioner a povestit un episod petrecut recent, după ce s-a urcat în maşina unui taximetrist care era suporter al Rapidului.

Surpriza pe care a avut-o Mirel Rădoi când s-a urcat într-un taxi: ”Băiatul a ezitat să mă ia”

Mirel Rădoi a acordat pentru Telekom Sport primul interviu după ce a plecat de la echipa naţională. În cadrul dialogului pe care l-a avut cu Alexandru Săbău, fostul selecţioner a povestit şi o întâmplare amuzantă pe care a avut-o cu un suporter al Rapidului.

Mirel Rădoi povesteşte că, în aeroport, după ce a revenit în ţară după o deplasare pe care a făcut-o, a chemat un taxi pentru a-l transporta acasă. Şoferul maşinii l-a recunoscut însă şi n-a fost prea încântat.

Motivul? Taximetristul era suporter al Rapidului şi Mirel Rădoi susţine că, în primă fază, s-a gândit dacă să accepte sau nu călătoria. Până la urmă, şoferul rapidist a fost de acord să-l transporte pe Mirel Rădoi acasă, dar i-a pus o condiţie:

”Am venit de la aeroport şi băiatul era rapidist, şi a ezitat dacă să mă ia în maşină. Mi-a zis: ”vezi că o să asculţi până acasă numai imnul Rapidului”. Zic: ”n-am nicio problemă, acum, după ce am fost la echipa naţională, nu am nicio problemă”.

În momentul de faţă ne arată că foştii fotbalişti pot să fie şi în alte funcţii decât antrenori. Şi asta îmi arată că Daniel Niculae, Vasile Maftei, care sunt acolo şi au putere de decizie, arată că o echipă nou-promovată poate să fie în primul an de Liga 1 direct în play-off.

Orice alte lucruri le-am avut cu ei ca şi jucător am păţit-o antrenor la naţionala de tineret. Am fost, jucau meci amical şi m-au înjurat, au aruncat cu pietre în maşină, au aruncat petrade după mine, m-au înjurat.

Pentru Rapid, indiferent de cine va fi antrenor, jucător, e clar că pentru Rapid, când vorbeşti de echipa Rapid, te identifici cu suporterii”, a povestit Mirel Rădoi pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare