You are here:

Surpriză! Pep Guardiola, aşteptat să semneze cu fosta echipă în 2025: "Liga Campionilor" | BREAKING

Surpriză! Pep Guardiola, aşteptat să semneze cu fosta echipă în 2025: "Liga Campionilor" | BREAKING
Comentarii

În căutarea unui antrenor cu care să-l înlocuiască pe Thomas Tuchel, care va pleca de la echipă în vară, Bayern Munchen încearcă să dea o adevărată lovitură. Presa din Germania avansează un nume-surpriză pentru banca tehnică a bavarezilor, care au ratat titlul pentru prima dată în ultimii 12 ani.

Forma slabă traversată de Bayern în campionat a dus la îndepărtarea lui Thomas Tuchel, antrenor care va pleca de la Bayern la finalul sezonului, chiar dacă are şanse să ajungă în finala Ligii Campionilor şi să câştige trofeul suprem din fotbalul european.

Pep Guardiola, la Bayern în 2025!?

După ce l-a dorit pe Xabi Alonso, dar s-a retras din cursă, Bayern Munchen încearcă să dea o adevărată lovitură şi să-l readucă pe Pep Guardiola (53 de ani), acum antrenor la Manchester City. Potrivit Kicker, conducerea lui Bayern Munchen şi-a pus marea dorinţă de a-l readuce pe tehnicianul catalan pe banca tehnică.

Pep Guardiola mai are contract cu Manchester City până în vara lui 2025, iar nemţii plănuiesc revenirea antrenorului în anul în care îi expiră actualul contract cu "Cetăţenii". Conducătorii lui Bayern ţintesc în continuare şi, după ce n-a reuşit să câştige Liga Campionilor la Munchen în primul mandat, Pep Guardiola este aşteptat să încerce din nou.

Potrivit sursei citate, Pep Guardiola încă are un apartament în Munchen, iar şefii vor încerca să-l convingă să preia din nou echipa. Ca să-l aştepte pe Guardiola până în 2025, Bayern Munchen este dispusă să "sacrifice" un an cu un antrenor de tranziţie, dacă ajung la o înţelegere cu tehnicianul catalan.

Pep Guardiola a antrenat la Bayern Munchen între 2013 şi 2016, apoi a preluat pe Manchester City, iar de atunci îi pregăteşte pe "Cetăţeni".

Afla mai multe despre: pep guardiolabayern munchenantrenorcontractbundesligamanchester city 

viewscnt
Articole similare