You are here:

Şut contestă arbitrajul, după FCSB - Petrolul 1-1: ”Nici nu s-a verificat. Un gazon foarte rău”

Şut contestă arbitrajul, după FCSB - Petrolul 1-1: ”Nici nu s-a verificat. Un gazon foarte rău”

FCSB

Comentarii

Jucătorul celor de la FCSB, Adi Şut (25 de ani), a tras concluziile după remiza cu scandal cu Petrolul, în Ghencea.

FCSB şi Petrolul au încheiat la egalitate, scor 1-1, într-un meci din etapa a 10-a din Superliga României.

Alex Băluţă a marcat golul celor de la FCSB (3). Însă, campioana a jucat în 10 oameni încă din minutul 30 şi a fost egalată dramatic, în minutul 90+4, de Tudorie.

Totuşi, la faza din care Petrolul a marcat golul de 1-1, FCSB a acuzat şi un fault în atac asupra lui Adi Şut. Analiştii au fost cu toţii de acord şi au dat verdictul: că a fost fault. Prin urmare, golul nu ar fi trebuit validat.

Şut a luat foc şi pe gazonul din Ghencea: ”Foarte rău”

La finalul meciului, Adi Şut, jucătorul faultat, a reacţionat şi şi-a exprimat punctul de vedere. El a adus în discuţie şi faptul că trebuia fluierat cel puţin fault în atac asupra portarului Târnovanu, tot la faza golului din prelungiri.

”Cred că nu sunt foarte multe de spus. Să zicem că la mine nu se putea da fault, dar la Târnovanu trebuia să fie fault. Cred că nici nu s-a verificat. Nu pot să zic mai mult. Cred că putem pune rezultatul nefast pe baza neşansei.

Până la eliminare am controlat partida fără probleme. A venit acest gol de nicăieri. Ne îngrijorează că nu câştigăm, dar cred că la cum am jucat o să vină şi victoriile. Nu putem să vorbim de o criză, sunt rezultate mai puţin pozitive, da.

De mâine începem pregătirea pentru meciurile din Europa. Un gazon foarte rău, ne bucurăm că o să revenim pe Arena Naţională. O să fie o partidă dificilă, trebuie să începem cu dreptul, să câştigăm, dar în Europa nu sunt meciuri uşoare”, a declarat Şut, după meci.

Afla mai multe despre: fcsbadi sutsuperliga 

viewscnt
Articole similare