adplus-dvertising
You are here:

Taribo West îşi dă de gol colegii, după 22 de ani. Fotbaliştii naţionalei Nigeriei, dezmăţ cu femei înaintea meciului cu Danemarca de la Mondialul din '98: "Şi-au făcut de cap"

Taribo West îşi dă de gol colegii, după 22 de ani. Fotbaliştii naţionalei Nigeriei, dezmăţ cu femei înaintea meciului cu Danemarca de la Mondialul din '98: "Şi-au făcut de cap"
Comentarii

Fostul fundaş stânga Taribo West, care a jucat printre altele la Inter şi AC Milan, a dezvăluit că o parte dintre foştii săi coechipieri din naţionala Nigeriei au strecurat femei în cantonamentul echipei, înaintea duelului cu Danemarca, din optimile de finală ale Cupei Mondiale din 1998.

Nigeria avea o generaţie fantastică în 1998, cu jucători ca Taribo West, Jay Jay Okocha sau Nwankwo Kanu, şi impresiona în faza grupelor de la Mondialul din Franţa. Naţionala Vulturilor a câştigat Grupa D şi a trimis Spania acasă, după un succes cu 3-2. În optimi, însă, Nigeria a pierdut fără drept de apel contra Danemarcei, 4-1.

Devenit pastor în Nigeria, Taribo West (46 de ani) şi-a dat colegii de gol, la mai bine de 20 de ani de la isprava din Franţa.

"Am citit anumite ştiri care spuneau că Vulturii au fost în cluburi de noapte şi au condus limuzine în timpu Cupei Mondiale din Franţa, dar, sincer, nu ştiu nimic despre asta. Dar ceea ce ştiu este că anumiţi jucători au strecurat femei în cantonament, asta am văzut.

Femeile erau africance care veniseră să urmărească turneul şi se îndrăgostiseră de echipa noastră datorită modului în care am jucat în faza grupelor. Aşa că a fost simplu pentru jucători să le aducă în camerele lor.

Au fost obosiţi după ce şi-au făcut de cap cu femeile în noaptea de dinaintea meciului. Ţipam la ei pe teren, am fost foarte nervos la adresa lor. Au făcut toate astea pentru că aveau impresia că vom învinge Danemarca.

De aceea în ziua meciului o mulţime de jucători nu au avut puterea de a le face faţă danezilor", a declarat Taribo West, citat de Daily Mail.

viewscnt
Articole similare