Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tavi Popescu, ”mitraliat” de doi foşti jucători de la Steaua după prestaţia de la Sofia. ”Trebuia să îşi ia BAC-ul”, ”Se mută ca un titirez”

Tavi Popescu, ”mitraliat” de doi foşti jucători de la Steaua după prestaţia de la Sofia. ”Trebuia să îşi ia BAC-ul”, ”Se mută ca un titirez”

Superliga

Comentarii

Octavian Popescu a bifat primele minute din acest sezon la Sofia, în meciul contra celor de la CSKA 1948 Sofia, încheiat cu victoria FCSB-ului, scor 1-0.

”Perla” FCSB-ului a intrat la pauză în locul lui Alex Băluţă, dar nu a avut prea multe realizări, fapt ce a stârnit furia patronului. Deşi, în urmă cu doar un an, Gigi Becali visa să obţină bani frumoşi de pe urma unui eventual transfer al lui Tavi Popescu în străinătate, lucrurile să se fi schimbat radical între timp. În sezonul trecut, Popescu a marcat doar patru goluri şi a pasat decisiv de şase ori în 36 de meciuri de campionat. Mai mult decât atât, văzut ca o mare speranţă a naţionalei U21, fotbalistul FCSB-ului a avut evoluţii modeste sub ochii scouterilor veniţi în România.

Vivi Răchită şi Robert Niţă, atac cu talpa la Tavi Popescu

Valeriu Răchită nu l-a menajat deloc pe Tavi după meciul de la Sofia. În opinia fostului fundaş al Stelei din anii 90, Popescu a făcut o greşeală în momentul în care nu s-a prezentat la examenul de Bacalaureat.

“Ce să se întâmple? Trebuia să îşi ia BAC-ul în urmă cu doi sau trei ani, ca să înţeleagă fotbalul. Nu mai ştiţi că era discuţia aia? Să ia BAC-ul, pentru că fotbalul este şi matematică. Să îşi folosească capul, să meargă la sala de forţă, să se ia după Florinel Coman. Să se uite la Florinel cum arată acum. Se cereau 50 de milioane de euro acu doi ani, acum zicea Gigi că nu mai ia nici 2 milioane”, a spus Răchită, pentru Fanatik.ro.

Robert Niţă este de părere că declinul lui Octavian Popescu a pornit de la faptul că i-a fost schimbată poziţia din teren de foarte mult ori, lucru ce a contribuit decisiv la scăderea sa de formă.

“Probabil că nu a putut să facă faţă presiunii. Nu ştiu dacă are legătură cu BAC-ul. E vorba de inteligenţă nativă. Câţi fotbalişti nu ştiau cât fac 2 x 3 şi pe teren erau geniali. El ia exemplele mai puţin bune, nu ştie nici când este pe o pantă descendentă a evoluţiilor, i se schimbă şi postul şi se mută ca un titirez. Nu are niciun trecut academic, care să îi dea un plus de motivaţie, de conştientizare”, a adăugat Niţă.

În vârstă de 20 de ani, Tavi Popescu este cotat de Transfermarkt la 3.800.000 de euro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare