Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tavi Popescu, pus sub lupă de Florin Răducioiu: „E vorba şi de inteligenţa lui, aşa trebuie să fie tot timpul!”

Tavi Popescu, pus sub lupă de Florin Răducioiu: „E vorba şi de inteligenţa lui, aşa trebuie să fie tot timpul!”

FCSB

Comentarii

Florin Răducioiu l-a analizat pe Tavi Popescu după victoria FCSB-ului de la Galaţi, scor 2-0.

Tavi Popescu, pus sub lupă de Florin Răducioiu: „E vorba şi de inteligenţa lui, aşa trebuie să fii tot timpul!”

Mijlocaşul de la FCSB a înscris un gol superb pe finalul primei reprize, lucru care l-a făcut pe fostul mare atacant să-i ofere un sfat preţios. Florin Răducioiu consideră că tânăra speranţă nu ar trebui să mai joace în lateralul terenelui, randamentul său fiind maxim doar atunci când joacă în poziţie centrală.

„Octavian Popescu e clar că nu poate juca vârf, dar, indiferent de zona în care joacă, trebuie să fie în dinamica ofensivă a echipei. El este extrem de periculos de unde a dat golul, adică în cei 20 de metri, pe axul central. Pe părţile laterale are mai puţină forţă şi viteză, de acolo se limitează doar la a dribla şi a centra, însă în acea zonă, de unde a dat golul, la 18 metri, este extrem de periculos.

E vorba şi de inteligenţa lui, de modul în care se demarcă între linii, iar cu acest interior pe colţul lung, cu acest picior finuţ, reuşeşte să pună mingea unde vrea. Acolo trebuie să stea el, acolo trebuie să fie tot timpul! Acolo va da un randament foarte bun şi va fi util echipei", a spus Florin Răducioiu, la Prima Sport.

Tavi Popescu a prins aripi după victoria cu Oţelul: „Am văzut nişte aiureli la televizor despre mine!”

Tavi Popescu a deschis scorul în victoria celor de la FCSB, scor 2-0, în deplasarea cu Oţelul Galaţi.

La finalul meciului de la Galaţi, mijlocaşul celor de la FCSB a tras concluziile şi a explicat care este forma sa fizică, după accidentarea suferită acum 3 luni. Mai mult decât atât, tânărul fotbalist a subliniat importanţa următorului meci, cel din preliminariile Conference League.

„Mă bucur că am putut ajuta echipa să ia cele 3 puncte. M-am descurcat bine şi în a doua repriză, ce pot să spun? Am făcut un meci bun! Am lipsit în primele etape din cauza cartonaşului roşu, am avut şi acea accidentare de la echipa naţională de acum 3 luni..Nici acum nu sunt 100%, dar mă antrenez, dau tot ce am mai bun şi sper să revin la forma la care am fost.

Suntem pe drumul cel bun, suntem fericiţi, avem moralul foarte ridicat şi aşteptăm meciul cu bulgarii, trebuie să mergem mai departe. Eu mereu încerc să iau criticile care mă ajută. Am văzut nişte aiureli la televizor despre mine. La FCSB e presiune mereu, de asta suntem focusaţi să luăm cele 3 puncte”, a declarat Tavi Popescu la finalul meciului de la Galaţi.

Afla mai multe despre: tavi popescuflorin raducioiufcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare