Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Te temi de criticile patronului Gigi Becali?”. Răspuns curajos al lui Joyskim Dawa, după eşecul cu Rapid

”Te temi de criticile patronului Gigi Becali?”. Răspuns curajos al lui Joyskim Dawa, după eşecul cu Rapid

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti a învins-o pe FCSB cu scorul de 2-1 (2-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 15-a a Superligii.

Pentru FCSB a fost a doua înfrângere din acest tur şi prima pe teren propriu. "Roş-albaştrii" au o singură victorie în ultimele cinci etape, trei egaluri şi un eşec. FCSB nu a câştigat niciunul din ultimele sale trei meciuri de acasă.

  • Rapid e neînvinsă de zece etape, în care a obţinut şapte victorii şi trei egaluri.

Joyskim Dawa: ”Am luat golurile prea uşor”

Fundaşul echipei de fotbal FCSB, Joyskim Dawa, a afirmat, duminică seara, după derby-ul cu Rapid, pierdut cu 1-2 pe teren propriu, că rezultatul i se pare incorect având în vedere că formaţia sa a dominat a doua parte a jocului.

"Cred că în prima jumătate am luat două goluri prea uşor, dar apoi am revenit în joc şi am încercat să marcăm. Asta a fost, acum vom încerca să ne concentrăm pentru următorul meci. Cred că rezultatul nu este corect, pentru că am dominat a doua parte a jocului şi le-am dăruit două goluri.

Cred că ar fi trebuit să muncim mai mult, poate şi tactic. Nu ştiu dacă Rapidul este cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o în acest sezon. Au avut într-adevăr o primă repriză bună, au şi jucători buni, dar au dat două goluri foarte uşor, aşa au câştigat meciul ăsta", a afirmat jucătorul camerunez.

Dawa a precizat că nu este impresionat în niciun fel de eventualele critici ale patronului clubului, Gigi Becali, pentru că în viaţa unei echipe există şi momente mai slabe.

"Se mai întâmplă să avem perioade ca asta în care nu câştigăm, dar vom reveni curând şi vom câştiga. Dacă vom pierde primul loc în clasament, OK, asta este, vom lupta şi vom recâştiga primul loc. Drumul e lung, nu este finalul aici.

Nu mi-e teamă de criticile patronului, este doar fotbal, se întâmplă. Dacă va zice ceva, va zice... Nu cred că sunt afectaţi nici colegii mei de criticile lui, sunt jucători puternici", a mai spus Dawa.

Afla mai multe despre: dawagigi becalifcsb - rapid 

viewscnt
Articole similare