Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Telenovela Cătălin Cîrjan a luat sfârşit! Mijlocaşul a decis unde va juca în continuare

Telenovela Cătălin Cîrjan a luat sfârşit! Mijlocaşul a decis unde va juca în continuare

Fotbal

Comentarii

Cătălin Cîrjan (20 de ani) a decis: va pleca de la Arsenal în această vară!

Din informaţiile oferite de sport.ro, Cătălin Cîrjan a ajuns la un acord cu Rapid, iar vineri, 23 iunie, fotbalistul va fi prezentat la noua sa echipă.

  • Fotbalistul va evolua sub formă de împrumut în Giuleşti, timp de un sezon.

Cătălin Cîrjan va fi prezentat oficial la Rapid

Aşadar, Rapidul va fi bifa, vineri, şaselea transfer al acestei veri, după ce şi-a asigurat serviciile lui Omar El Sawy, Răzvan Oaidă, Iulian Cristea, Borja Valle şi Christopher Braun.

Pentru Cătălin Cîrjan va fi prima experienţă la nivel de seniori. Tânărul mijlocaş a evoluat doar în echipele de juniori şi tineret ale ”tunarilor”, fără a debuta şi la echipa mare.

  • 250.000 de euro este cota de transfer a lui Cătălin Cîrjan, conform transfermarkt.de.

Mihai Stoica, admirator declarat al lui Cătălin Cîrjan

Mihai Stoica a declarat că îi place foarte mult jucătorul Cătălin Cîrjan, pe care îl cunoaşte încă de pe vremea când acesta evolua la Viitorul Domneşti.

Nu ştiu (n.r. - informaţii despre transferul lui Cîrjan la Rapid), doar am văzut că s-a scris foarte mult. E un pariu foarte interesant, că n-a jucat până acum la seniori şi mie mi-a plăcut foarte mult copilul ăsta, pentru că a plecat (n.r. - în Anglia).

N-a fost împrumutat (n.r. - de Arsenal), pentru că l-a ţinut Arteta. L-a vrut Arteta foarte tare. Spun sigur, că am fost apropiat de copil. Arteta avea nevoie în antrenamente de fotbalişti extrem de inteligenţi, care înţelegeau exact ce urmăreşte el în antrenamente şi de asta a ţinut să-l aibă pe Cîrjan.

El e număr 10, în spatele atacantului. E un jucător... Ok, nu l-am mai văzut în ultima vreme, dar arăta foarte bine”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: catalin cirjanarsenal 

viewscnt
Articole similare