You are here:

”Telenovela” s-a încheiat. Ianis Hagi va fi reintegrat la Rangers: ”Problemele contractuale au fost rezolvate!”

”Telenovela” s-a încheiat. Ianis Hagi va fi reintegrat la Rangers: ”Problemele contractuale au fost rezolvate!”

Fotbal internațional

Comentarii

Ianis Hagi a revenit recent la prima echipă a lui Rangers!

”Telenovela” s-a încheiat. Ce au scris scoţieni despre Ianis Hagi

Ianis Hagi a revenit în prima echipă a lui Rangers, după o perioadă mai lungă petrecută la echipa secundă, în urma unor neînţelegeri contractuale.

Scoţienii scriu că "telenovela" s-a încheiat, după rezolvarea problemelor contractuale, iar Ianis Hagi va fi reintegrat la prima echipă.

"Rangers l-a rechemat pe Ianis Hagi la prima echipă, după o vară plină de nemulţumiri ale jucătorului român. Deşi părea foarte clar că Hagi va pleca de pe Ibrox după EURO 2024, transferul nu s-a materializat şi, după ce problemele contractuale au fost rezolvate, Ianis a revenit la antrenamentele primei echipe.

După ce şi-a făcut prima apariţie împotriva lui St. Johnstone, cartonaşul roşu primit înseamnă că el va rata următoarele 3 meciuri din toate competiţiile. Dar Ianis speră să primească minute în meciurile României din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania.", scriu jurnaliştii de la rangersnews.uk.

Ianis Hagi a fost inclus pe lista preliminară a României pentru meciurile din Liga Naţiunilor împotriva Ciprului şi Lituaniei.

  • 1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt 
  • 16 goluri şi 22 de assist-uri a reuşit mijlocaşul la Rangers

Hagi a fost cumpărat de Rangers de la KRC Genk în 2020 pentru 3.500.000 de euro şi a evoluat în 100 de meciuri oficiale pentru scoţieni.

Afla mai multe despre: ianis hagirangerscontract hagi 

viewscnt
Articole similare