Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tensiuni între Ronaldo Deaconu şi şefii lui Dinamo?: ”E ciudat că vor să ia doi foşti fcsbişti pentru a se salva. Eu cred că i-aş încurca”

Tensiuni între Ronaldo Deaconu şi şefii lui Dinamo?: ”E ciudat că vor să ia doi foşti fcsbişti pentru a se salva. Eu cred că i-aş încurca”

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul român Ronaldo Deaconu (26 de ani) şi-a exprimat încă o dată admiraţia pentru Dinamo, însă nu ştie dacă ar putea deveni ”câine” în viitorul apropiat.

De la 1 ianuarie 2024, Ronaldo Deaconu va intra în ultimele şase luni de contract şi va putea negocia nestingherit cu orice club doreşte.

Ronaldo Deaconu nu ştie dacă va ajunge la Dinamo

Mijlocaşul român nu s-a bucurat de atenţia pe care o aştepta la Korona Kielce, chiar dacă a ”livrat” trei goluri în 17 partide de campionat, şi şi-ar dori să plece de la echipă.

Ronaldo Deaconu recunoaşte că este suporter al celor de la Dinamo, chiar dacă acest lucru îi poate dăuna în carieră pe viitor.

În acelaşi timp, fotbalistul a părut un pic deranjat de faptul că Dinamo negociază cu alţi doi jucători de profilul său - stângaci de profil ofensiv, chiar dacă unul joacă în centru - Damjan Djokovic, iar celălalt în bandă - Dorin Rotariu.

  • Ronaldo este obişnuit să joace pe ambele posturi.

Dinamo este şi va rămâne în sufletul meu, sunt suporterul lor. Chiar dacă unii oameni din fotbal îmi spun că nu este bine să declar asta, sunt asumat, sunt conştient că este posibil să-mi închidă uşi la unele cluburi din România.

Nu ştiu ce să zic despre transfer, Dinamo negociază deja cu doi mijlocaşi ofensivi de picior stâng. Nu am mai văzut la nicio echipă să fie 3 astfel de jucători, cred că i-aş încurca.

Sunt doi jucători foarte buni, Djokovic şi Rotariu, ca suporter m-aş bucura dacă ar veni, dar este şi ciudat, pentru că Dinamo vrea să ia doi fcsbişti care să o ajute să se salveze de la retrogradare”, a declarat Ronaldo Deaconu, conform gsp.ro.

În cariera sa, Ronaldo Deaconu a evoluat pentru echipele de juniori de la Academia Hagi, Feyenoord şi Twente. În 2016 a făcut pasul spre seniori, la ASA Târgu Mureş, apoi au mai jucat pentru Concordia, HNK GOrica, Sepsi, Gaz Metan şi SX Changan. Din 2002 se află la Korona Kielce.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Ronaldo Deaconu, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: koronaronaldo deaconurotariudjokovic 

viewscnt
Articole similare