Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thomas Neubert, ”arătat cu degetul” după Farul-FCSB 3-2. ”Nu ştiu pentru ce e lăudat!”

Thomas Neubert, ”arătat cu degetul” după Farul-FCSB 3-2. ”Nu ştiu pentru ce e lăudat!”

Fotbal

Comentarii

FCSB a pierdut la Ovidiu, scor 2-3 (2-1), cu Farul Constanţa şi şi-a luat din nou adio de la titlul, al optulea an consecutiv.

FCSB a condus cu 2-0 pe tabelă, după reuşitele lui Adrian Şut (min. 9) şi Andrea Compagno (min. 17), însă Farul a revenit fantastic şi a întors rezultatul, prin Mateus (min. 42), Tudor Băluţă (min. 58) şi Louis Munteanu (min. 85), şi a obţinut un titlu istoric.

Thomas Neubert, vinovat pentru căderea FCSB-ului?

Victor Becali, vărul patronului de la FCSB, Gigi Becali, consideră că titlul a ajuns în vitrina echipei mai bună, care a luptat până la ultima picătură de energie.

În acelaşi timp, impresarul consideră că FCSB-ul a picat fizic în a doua repriză a meciului, iar acest lucru le-a permis constănţenilor să preseze tot mai mult şi să înscrie atât cât le era nevoie.

Principalul vinovat pentru această cădere fizică ar fi preparatorul neamţ Thomas Neubert, cel care primeşte un salariu de 10.000 de euro pe lună la FCSB şi care este considerat unul dintre cei mai valoroşi din România în breasla sa.

A câştigat echipa mai bună, care a jucat fotbal mai bun. A fost 2-0 pentru FCSB, a fost o repriză în care a dominat FCSB. Dar, în a doua repriză, Farul a fost mult mai bună. A dominat şi campionatul, asta este…

Echipa este foarte tânără, dar a dat dovadă că are spirit, psihic bun. Cu atât mai mare este meritul lor, pentru că au revenit de la 0-2.

FCSB nu a excelat. A avut meciuri pe care le-a câştigat, dar nu în urma unui jos spectaculos. Au fost nişte jucători care au făcut diferenţa, evoluţiile foarte bune ale lui Coman, ale lui Târnovanu sau, mai de mult, ale lui Tavi Popescu. N-au fost nişte victorii în urma unui joc colectiv.

Mi se pare că este o echipă care nu stă bine fizic. Nu ştiu pentru ce e lăudat (n.r. - Thomas Neubert). Eu spun ce văd”, a declarat Victor Becali, conform playsport.ro.

Afla mai multe despre: farul-fcsbvictor becalithomas neubert 

viewscnt
Articole similare