Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tiberiu Căpuşă s-a simţit vânat de Andrei Chivulete: ”Înainte de meci mi-a spus să am grijă! La ce să mă aştept?”

Tiberiu Căpuşă s-a simţit vânat de Andrei Chivulete: ”Înainte de meci mi-a spus să am grijă! La ce să mă aştept?”

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti s-a impus împotriva Chindiei Târgovişte, scor 2-0 (0-0), sâmbătă seara, în Giuleşti, într-o partidă din etapa a 27-a din Superligă.

  • Golurile giuleştenilor au fost marcate de Marko Dugandzic (min. 65 - pen) şi autogolul lui Deian Boldor (min. 69).

Tiberiu Căpuşă, acuzaţii dur către arbitrul Andrei Chivulete

Eliminat în minutul 45+2, Tiberiu Căpuşă se apără şi consideră că a fost vânat de către centralul Andrei Chivulete încă de la vestiare, când ar fi fost chiar avertizat de arbitru să aibă grijă.

Fundaşul dreapta nu se simte principalul vinovat al înfrângerii Chindiei şi ”arată cu degetul” către arbitrul Andrei Chivulete, pe care îl consideră răuvoitor.

Am auzit mai devreme că meciul a fost decis de mine, vreau să-l corectez pe cel care a zis, a fost decis de arbitrul Chivulete, nu de mine. A fost al doilea meci consecutiv în care-mi dă două cartonaşe galbene.

Înainte de meci, domnul Chivulete mi-a spus: Ai grijă, Căpuşă! La ce să mă aştept? Că-mi dă galben sau roşu? Nici n-am intrat pe teren şi mă avertizezi că-mi dai roşu?

Doar dânsul face chestia asta. A fost aut clar pentru noi înainte de faultul meu. Au fost faulturi, dar noi am rămas în 10 oameni şi am plătit, am pierdut. Vă daţi seama că nu am vrut să-l lovesc. Nu am vrut să iau cartonaş galben, să-mi las echipa în inferioritate.

E vina mea, ok, îmi asum că am făcut acele faulturi, dar înainte de al doilea fault, a fost clar aut pentru noi.

Greşim, greşim, dar cine plăteşte? E frustrant pentru că am pierdut un meci în care puteam face mult mai mult 11 la 11. Nu pot s-o diger. Îmi spune înainte de meci să am grijă.

De ce fix mie? Am luat doar două cartonaşe galbene în atâtea meciuri, în afară de cele două din această seară.

I-am spus că a fost aut clar pentru noi, a auzit toată lumea, numai dânsul nu a auzit. Nu cred că a ţinut cu Rapid, m-am legat doar de al doilea cartonaş galben, pentru că nu trebuia să-l dea”, a declarat Tiberiu Căpuşă, la finalul partidei cu Rapid.

În urma acestui rezultat, Rapid urcă provizoriu pe podium, pe locul 3, cu 49 de puncte, în timp ce Chindia Târgovişte rămâne pe locul 10, cu 30 de puncte.

VIDEO: Rezumat Rapid - Chindia 2-0

Afla mai multe despre: capusachivulete,  

viewscnt
Articole similare