Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţicu, pus pe glume. ”Pleacă Grozav la Rapid?”. Ce a răspuns fotbalistul Petrolului

Ţicu, pus pe glume. ”Pleacă Grozav la Rapid?”. Ce a răspuns fotbalistul Petrolului

Rapid

Comentarii

Petrolul Ploieşti a plecat, azi, în cantonament în Turcia.

Ţicu, pus pe glume. ”Pleacă Grozav la Rapid?”. Ce răspuns ironic a dat antrenorul Petrolului 

Rapid a terminat anul pe locul 4, cu 38 de puncte acumulate după 21 de etape, la egalitate cu FCSB, care ocupă poziţia a treia, şi cu 7 puncte mai puţin decât liderul Farul Constanţa.

Pentru a fi siguri de calificarea în play-off, giuleştenii vor să se întârească. S-a vehiculat numele lui Gicu Grozav (32 de ani). 

Valentin Ţicu, jucătorul Petrolului, a vorbit despre zvonul apărut, dar şi despre plecarea în cantonament în Turcia. 

”Abia aştept să-i integrăm şi pe ei. Momentan avem doar 2 jucători noi, Moldoveanu şi Achim, Moldoveanu a mai fost, nu cred că se pune problema de integrare. Toată lumea ştie de probleme, nu-mi mai place să vorbesc despre ele. O echipă ca Petrolul atrage, chiar dacă avem anumite probleme financiare, am înţeles că se vor rezolva, o să avem o discuţie individuală cu conducerea”, a declarat Ticu.

Întrebat despre plecarea lui Grozav la Rapid, Ţicu a răspuns: ”Cred că pleacă la Rapid doar la meciurile soţiei, merge cu noi în cantonament, e alături de noi”. 

În acest sezon, Gicu Grozav a marcat 6 goluri în 20 de apariţii în Superligă. De asemenea, atacantul mai are şi o reuşită în Cupa României, în cele 3 partidie în care a fost utilizat de Nae Constantin (49 ani).

  • 400 de mii de euro este cota de piaţă a lui Gicu Grozav, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com, cea mai mare valoare a sa fiind 2,5 milioane în anul 2013.

Primele dubii după numirea antrenorului în Superligă: "Sunt curios dacă un om care nu mai antrenează de atât timp reuşeşte în prima ligă" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: grozavrapidţicu 

viewscnt
Articole similare