Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Toată emoţia s-a transformat în frustrare”. Spaniolii, după ce Moldovan a anunţat că vrea să plece de la Atletico

”Toată emoţia s-a transformat în frustrare”. Spaniolii, după ce Moldovan a anunţat că vrea să plece de la Atletico

Stranieri

Comentarii

Horaţiu Moldovan (26 de ani) a început să aibă îndoieli cu privire la faptul dacă Atletico Madrid a fost cea mai bună alegere pentru un transfer în străinătate.

Analiza spaniolilor după ce Horaţiu Moldovan şi-a exprimat dorinţa de a pleca de la Atletico

Horaţiu Moldovan face parte din lotul României pentru EURO 2024, dar a anunţat în mod public că şi-ar dori o nouă provocare în carieră, după ce nu a prins nici măcar un minut în tricoul lui Atletico Madrid.

Portarul român a ajuns la formaţia lui ”Cholo” Simeone la începutul acestui an, dar a fost rezervă neutilizată la madrileni pe tot parcusul celei de-a doua părţi a sezonului recent încheiat.

Iar presa spaniolă nu a rămas fără replică după afirmaţiile lui Horaţiu Moldovan şi a notat faptul că sentimentul pe care îl resimte în prezent portarul român este de ”frustrare”.

”Horaţiu Moldovan se pregăteşte de EURO 2024, dar se gândeşte şi la viitorul sau. Portarul crede că nu va mai petrece mult timp la Atletico de Madrid .

Clubul i-a achiziţionat serviciile în iarnă, după ce Ivo Grbic a plecat în Premier League. Toată emoţia din acel moment s-a transformat în frustrare doar câteva luni mai târziu, după ce nu a jucat niciun minut.

Astfel, Moldovan a fost sincer şi a spus că vrea să plece. Aşa cum spuneam şi noi, Moldovan a trăit în umbra lui Oblak şi nu a avut nicio ocazie.

Când a primit oferta de la Atletico, Moldovan a mai avut una de la Betis , dar a optat pentru formaţia din Madrid.”, au notat jurnaliştii publicaţiei spaniole Mundo Deportivo.

În vârstă de 26 de ani, Horaţiu Moldovan a jucat un singur meci pe Wanda Metropolitano, dar nu pentru Atletico Madrid, ci tot în tricoul naţionalei României, în amicalul cu Columbia (2-3).

Afla mai multe despre: horatiu moldovanatletico madridla ligaeuro 2024stranieriechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare