Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea i-a tras de urechi pe fotbaliştii din atacul FCSB-ului! Ce l-a nemulţumit după meciul cu UTA Arad

Toni Petrea i-a tras de urechi pe fotbaliştii din atacul FCSB-ului! Ce l-a nemulţumit după meciul cu UTA Arad

FCSB

Comentarii

Antrenorul de la FCSB, Toni Petrea, a fost nemulţumit de ineficienţa oamenilor din atac, după victoria cu UTA Arad, scor 1-0. De asemenea, a comentat şi următoarea partidă, cu CFR Cluj.

VIDEO | UTA Arad - FCSB 0-1. Ce a spus Toni Petrea

FCSB a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Moruţan, în minutul 40.

Gazdele au rămas în inferioritate numerică în minutul 43, când a fost eliminat Damian Isak după ce a primit  al doilea cartonaş galben.

Toni Petrea i-a anunţat pe jucătorii din atac că au câteva concluzii de tras, după ce au ratat mai multe ocazii la Arad. În meciul cu CFR Cluj, FCSB nu se va putea baza pe Risto Radunovic, suspendat din cauza celor şapte cartonaşe galbene din acest sezon, iar Toni Petrea a susţinut că cel acordat în ultimul meci a fost incorect. 

"Trei puncte, asta ne-a interesat. Până la urmă important e că am reuşit să câştigăm, deşi ne-am creat o sumedenie de ocazii în repriza a doua. Cred că le-am tratat un pic cu lejeritate şi nu am mai marcat. Uneori, fotbalul te poate pedepsi. Trebuie să învăţăm din asemenea jocuri, trebuie să decizi jocul mult mai repede în momentul când ai situaţii de a marca, să le fructifici. 

Mi s-a părut un cartonaş galben dat cam uşor lui Radunovic, atât lui cât şi lui Antal. A fost un contact, nu trebuia să se ia o măsură disciplinară de acest gen. Nu cred că va fi decisiv meciul cu CFR Cluj, ţinând cont că se vor înjumătăţi şi punctele în play-off. Cred că va fi o luptă destul de acerbă, însă noi ne dorim să câştigăm meciul cu CFR", a declarat Toni Petrea, la finalul victoriei FCSB-ului cu UTA Arad. 

Afla mai multe despre: toni petreafcsbuta arad fcsb 

viewscnt
Articole similare