Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, impresionat. Cum a comentat antrenorul FCSB momentul în care Claudiu Keşeru a cedat în faţa peluzei

Toni Petrea, impresionat. Cum a comentat antrenorul FCSB momentul în care Claudiu Keşeru a cedat în faţa peluzei

Superliga

Comentarii

Claudiu Keşeru trece printr-o perioadă grea la FCSB, dar a rămas în continuare unul dintre favoriţii suporterilor.

Toni Petrea, impresionat. Cum a comentat antrenorul FCSB momentul în care Claudiu Keşeru a cedat în faţa peluzei

FCSB a pierdut cu Farul Constanţa, meci disputat duminică, scor 0-2, şi s-a îndepărtat la 11 puncte de CFR Cluj, liderul incontestabil al campionatului.

Claudiu Keşeru a început partida ca rezervă, dar Toni Petrea a decis să mizeze pe el în minutul 59, imediat după ce elevii lui Gică Hagi au marcat pentru a doua oară.

Atacantul de 35 de ani a intrat în locul tânărului fundaş Sorin Şerban.

Acesta nu a reuşit să revitalizeze jocul ofensiv al vicecampioanei, care s-a văzut nevoită să cedeze în faţa dobrogenilor, scor 0-2.

Mai mult chiar, bucureştenii au terminat partida cu un singur şut pe spaţiul porţii lui Mihai Aioani.

La finalul meciului, Claudiu Keşeru, marcat din pricina relaţiei încordate cu patronul Gigi Becali, a cedat în faţa suporterilor. Impresionat de afecţiunea arătată de galerie, atacantul a izbucnit în lacrimi şi i-a salutat pe cei prezenţi în peluză.

Toni Petrea a comentat situaţia veteranului său din atac, în special momentul în care suporterii celor de la FCSB au arătat că îl susţin şi îl sprijină.

Antrenorul formaţiei bucureştene este de părere că, de asemenea, şi jucătorii tineri au nevoie de susţinerea fanilor, deoarece unii dintre ei au prestaţii inconstante.

”Mă bucură faptul că galeria susţine jucătorii, nu cred că doar pe Claudiu, pe toată echipa o susţine şi sper ca în continuare să susţină echipa pentru că sunt mulţi jucători tineri care au evoluţii oscilante şi au nevoie de susţinerea suporterilor. 

Erau supăraţi, dar am avut o discuţie cu ei în vestiar după meci şi trebuie să privim realitatea în faţă. Nu am făcut un joc bun, trebuie să recunoaştem şi trebuie să schimbăm atitudinea. Sper ca în zilele urmatoare să realizeze ce s-a întâmplat şi să avem o altă exprimare”, a declarat Toni Petrea, la capătul meciului.

Afla mai multe despre: toni petreakeserufcsb 

viewscnt
Articole similare