Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea l-a învins pe Nicolae Dică, dar îşi avertizează echipa: ”Am făcut prea multe greşeli. Nu avem voie să primim atâtea goluri”

Toni Petrea l-a învins pe Nicolae Dică, dar îşi avertizează echipa: ”Am făcut prea multe greşeli. Nu avem voie să primim atâtea goluri”

U Cluj

Comentarii

Antrenorul celor de la U Cluj, Toni Petrea (48 de ani), a tras concluziile după victoria reuşită în faţa lui Nicolae Dică, în duelul cu celălalt fost tehnician de la FCSB.

U Cluj a învins-o, în deplasare, pe U Craiova 1948, scor 4-3, în meciul de debut al etapei a treia din Superligă.

Trei jucători au reuşit dubla: Chiţu, Nistor şi Chipciu. Sidibe, de la Craiova, a marcat şi el un gol.

Toni Petrea l-a învins pe Nicolae Dică, dar îşi avertizează echipa: ”Am făcut prea multe greşeli”

La finalul meciului, Toni Petrea a reacţionat şi a vorbit despre prima victorie obţinută în calitate de antrenor al Unviersităţii Cluj.

De asemenea, tehnicianul în vârstă de 48 de ani a atras atenţia că este nevoie să lucreze la faza defensivă, deoarece echipa sa a primit şase goluri în precedentele două runde.

”Un meci greu, pe margine e foarte dificil să trăieşti asemenea momente. Am făcut prea multe greşeli, le-am permis să ia iniţiativa, dar e important că am revenit, îi felicit pe jucători pentru revenire.

Mă bucur că am revenit, cred că asta vor să vadă şi suporterii noştri, cum ne ridicăm când suntem jos. E o victorie de moral, dar avem multe lucruri de rezolvat.

Am primit şase goluri în două etape, avem de rezolvat lucruri pe faza de apărare. Nu avem voie să primim atâtea goluri. Sunt lucruri pe care trebuie să le analizăm şi să le îmbunătăţim.

Nu joacă numele, nu contează că unii au sute de meciuri, campionate şi trofee câştigate, important e ce e pe teren. Fără muncă şi disciplină, nu se poate. Poate că avem cea mai experimentată echipă, dar nu joacă numele pe teren. Trebuie să muncim”, a declarat Petrea, după meci.

Afla mai multe despre: u clujtoni petreasuperliga 

viewscnt
Articole similare