Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea nu e pe deplin mulţumit după al doilea amical al verii. Ce le-a reproşat jucătorilor: ”Nu e o surpriză pentru mine”

Toni Petrea nu e pe deplin mulţumit după al doilea amical al verii. Ce le-a reproşat jucătorilor: ”Nu e o surpriză pentru mine”

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut instrucţie şi în al doilea meci amical al verii, cu un adversar tot din Republica Moldova.

Toni Petrea nu este pe deplin mulţumit după al doilea amical al verii. Ce le-a reproşat jucătorilor: ”Nu e o surpriză pentru mine”

FCSB a marcat şase goluri şi în cel de-al doilea amical al verii, învingând pe Zimbru Chişinău cu 6-1 (2-0), sâmbătă, în deplasare. La Chişinău, echipa condusă de Toni Petrea a înscris doar două ori în prima repriză, prin Darius Olaru (min. 10) şi Florinel Coman (min 28).

În repriza secundă însă, roş-albaştrii au înscris de încă şase ori. Şi-au mai trecut numele pe tabelă Joyskim Dawa (min. 61), Musi (min. 70), Mamut (min. 80) şi Ianis Stoica (min. 83). Golul gazdelor a fost reuşit de Pedro Rodriguez, în minutul 77.

”Nu pot să mă declar pe deplin mulţumit de rezultat. Faptul că am marcat şi în meciul trecut şi meciul ăsta nu e o surpriză pentru nimeni, încercăm să jucăm ofensiv. Pentru noi este important accederea în grupele Conference League. Avem 3 tururi şi play off. Trebuie să fim încrezători că putem ajunge acolo. 

(n.r. despre Dawa) Are o talei care îl recomandă pentru fazele fixe sper să o facă cât mai des cu putinţă şi să ne ajute să nu mai luăm gol pe faza de apărare la fazele statice”, a declarat Petrea.

Întrebat despre transferuri, antrenorul echipei FCSB a mărturisit: ”Mai aşteptăm nişte răspunsuri dar nu ştim dacă vom putea să mai aducem ceva”.  

Programul primei etape din Liga 1 (redenumită Superliga), ediţia 2022-2023

  • Hermannstadt - Mioveni, vineri, 15 iulie, ora 18:30
  • Universitatea Craiova - Sepsi, vineri, 15 iulie, ora 21:30
  • FC Argeş - UTA, sâmbătă, 16 iulie, ora 18:30
  • CFR Cluj - Rapid, sâmbătă, 16 iulie, ora 21:30
  • Farul - U Craiova 1948, duminică, 17 iulie, ora 18:30
  • FCSB - U Cluj, duminică, 17 iulie, ora 21:30
  • FC Botoşani - Chindia, luni, 18 iulie, ora 18:30
  • Petrolul – FC Voluntari, luni, 18 iulie, ora 21:30

Florinel Coman, plin de încredere după evoluţiile bune pe care le-a avut în partidele de pregătire: ”Jucăm puţin şi la spectacol!”

Afla mai multe despre: fcsbtoni petrea 

viewscnt
Articole similare