Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea riscă tot la meciul cu FC Voluntari: ”Vor încerca să ne încurce”. 3 jucători sunt în pericol să nu joace la derby-ul cu CFR

Toni Petrea riscă tot la meciul cu FC Voluntari: ”Vor încerca să ne încurce”. 3 jucători sunt în pericol să nu joace la derby-ul cu CFR

FCSB

Comentarii

Toni Petrea spune că se teme de meciul cu FC Voluntari, în penultima etapă din Liga 1. Partida FC Voluntari - FCSB se va disputa pe National Arena, deoarece ilfovenii au primit o cerere mare de bilete şi va fi transmisă de Orange Sport 1, sâmbătă, de la 21:00.

FCSB mai are un singur obstacol până la finala cu CFR Cluj. Jucătorii lui Toni Petrea sunt obligaţi să câştige meciul cu FC Voluntari pentru a putea spera la titlul până în ultima etapă.

În acest moment, diferenţa dintre CFR şi FCSB este de doar două puncte. În schimb, FC Voluntari nu mai are nicio miză în campionat, dar Toni Petrea spune că tocmai din cauza acestui lucru se teme.

Toni Petrea, în conferinţa de dinaintea meciului cu FC Voluntari: ”Vor încerca să ne încurce”

Pe acest final de sezon, FC Voluntari a reuşit să se califice în finala Cupei României, dar nu mai are niciun obiectiv în play-off. Toni Petrea se teme însă că jucătorii săi se vor relaxa tocmai din această cauză şi spune că un rezultat surpriză le-ar strica toată munca.

Toni Petrea promite că va folosi cea mai bună echipă, deşi Tavi Popescu, Risto Radunovic şi Florin Tănase sunt în pericol de suspendare şi ar putea lipsi de la derby-ul cu CFR Cluj, din ultima etapă:

”Sunt convins şi conştient că obiectivul lor (n.r. al lui FC Voluntari) principal este Cupa României, dar cu siguranţă vor veni să joace, vor încerca să ne încurce, pentru că nu au nimic de pierdut. Noi trebuie să tratăm jocul la victorie pentru a putea spera la mai mult la finalul acesta de sezon.

Noi nu trebuie să cădem în plasa asta, să ne gândim că vor juca cu alţi jucători decât cei obişnuiţi ai lor şi că vom avea o partidă uşoară. Din contră, înca o dată spun că vom avea o partidă destul de grea. Ne-o putem face uşoara doar prin atitudinea noastră şi prin modul în care vom arăta pe teren.

(Îi veţi menaja pe Tănase, Tavi Popescu şi Radunovic, că au galbene?) Nu, nu-i vom menaja, vreau să intrăm cu cea mai bună echipa, pentru că vreau să câştigăm neapărat acest joc. În cazul în care nu vom reuşi să câştigăm, toată munca noastră de până acum ar fi degeaba.

(Dacă vor fi mai mulţi fani FCSB pe National Arena decât suporterii Voluntariului) Cred că dacă jucam oriunde aveam mai mulţi fani şi ţin pe această cale să-i chem la stadion, să vină în număr cât mai mare pentru a susţine echipa.

(Dacă se teme că Universitatea Craioav s-ar putea da la o parte cu CFR) Din ce-l cunosc pe Reghecampf, niciodată nu se pune problema că s-ar da la o parte la vreun meci. Nu cred aşa ceva”, a spus Toni Petrea.

FC Voluntari este gazdă la această partidă, dar a decis să mute meciul pe National Arena, deoarece a primit foarte multe cereri de bilete din partea fanilor FCSB.

Stadionul din Voluntari este indisponibil, deoarece se schimbă suprafaţa de joc şi, iniţial, meciul cu FCSB ar fi trebuit să se dispute pe noul stadion al Rapidului.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare