adplus-dvertising
You are here:

Torje, invitat la calm. Iulian Miu: "Trebuie să rămâi echilibrat. Nu poţi să joci fotbal peste noapte, trebuie un ciclu ca lumea" | EXCLUSIV

Torje, invitat la calm. Iulian Miu: "Trebuie să rămâi echilibrat. Nu poţi să joci fotbal peste noapte, trebuie un ciclu ca lumea" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Iulian Miu (45 de ani), fostul fundaş al Stelei, a comentat declaraţia oferită de Gabi Torje la finalul înfrângerii usturătoare suferit de Dinamo, 1-4 cu Sepsi, la Sf. Gheorghe. Miu a spus că Torje trebuie să rămână echilibrat şi e de părere că după o pregătire fizică bună Dinamo va arăta altfel şi va avea rezultate.

Torje, invitat la calm. Iulian Miu: "Trebuie să rămâi echilibrat. Nu poţi să joci fotbal peste noapte, trebuie un ciclu ca lumea"

După meciul pierdut în faţa lui Sepsi, Torje, noul căpitan al lui Dinamo, a avut un discurs dezarmant. Prezent în studioul Telekom Sport, Iulian Miu a comentat declaraţiile făcute de fotbalistul "câinilor" pe care l-a invitat la calm. Fostul fundaş e sigur că după un ciclu de pregătire fizică făcut ca la carte Dinamo va arăta diferit.

"Trebuie să rămâi echilibrat, să analizezi exact ce s-a întâmplat. Ce să faci, să joci fotbal peste noapte? Nu poţi, nepregătit nu poţi! Nu poţi pune la punct un sistem. Trebuie să intri într-un ciclu ca lumea", a spus Iulian Miu, la Sport Center de la Telekom Sport.

Discurs dezarmant al lui Torje după Sepsi - Dinamo 1-4: "O nouă dezamăgire, se va alege praful"

Torje se teme că oamenii care investesc la Dinamo vor pleca din cauza lipsei de rezultate şi şi-a avertizat colegii că, în ciuda faptului că atmosferat e bună în cadrul lotului, ce se întâmplă la meciuri e "dezamăgitor, ruşinos".

"Trebuie să rămâi echilibrat, să analizezi exact ce s-a întâmplat. Ce să faci, să joci fotbal peste noapte? Nu poţi, nepregătit nu poţi! Nu poţi pune la punct un sistem. Trebuie să intri într-un ciclu ca lumea.

Ce pot să zic? O nouă dezamăgire pentru ce înseamnă suflarea dinamovistă. Pentru toţi, staff. Dezamăgim încă o dată, până când se va sătura toată lumea şi vor pleca toţi. Şi cei care ne susţin, şi se va alege praful. Sunt dezamăgit şi mai mult faţă de cum am fost la meciul cu Steaua (n.r. - FCSB). Acum s-au schimbat lucruri, am schimbat antrenamente, am făcut tot ce a depinde de noi, dar ce se întâmplă la meci e dezamăgitor, ruşinos.

Mă ştiţi un băiat dezinvolt, dar acum nu ştiu ce să zic. Cred că principalii vinovaţi sunt jucători. Nu ne motivăm. Nu avem sânge în instalaţie la meciuri la care am putea demonstra că suntem bărbaţi. Trebuie să fim fraţi şi prieteni în teren, altfel nu vom scoate niciodată barca la liman. Sunt prea multe înfrângeri consecutive şi nu cred că mai are lumea răbdare cu noi. Sunt oameni care pleacă de lângă noi dacă continuăm aşa. Oamenii de fotbal care au investit vor pleca. Şi sunt două soluţii. Ori vor pleca ei, ori ne vor da afară pe toţi.

Este o concluzie trasă puţin la cald, dar este o concluzie. Nimeni nu merită să meargă cu fruntea sus după meciul de azi. Nu ştiu ce trebuie schimbat pentru meciul cu CFR. Mister va analiza meciurile şi sper să întoarcem pagina asta neagră din istoria lui Dinamo", a spus Gabriel Torje, la flash-interviu, la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare