Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare ISTORICĂ. A jucat la FCSB, iar acum a semnat cu Dinamo. Surpriză totală în fotbalul românesc

Trădare ISTORICĂ. A jucat la FCSB, iar acum a semnat cu Dinamo. Surpriză totală în fotbalul românescgalerie foto

FCSB

Comentarii

CS Dinamo este pregătită pentru lupta la promovarea în Liga a II-a, astfel că oficialii clubului continuă să-i întărească serios lotul lui Daniel Iftodi.

La finalul acestei săptămâni, CS Dinamo şi-a aflat adversarele din Liga a III-a. Nou promovata va da peste echipe importante din fotbalul românesc, printre care şi FCSB 2 sau Astra Giurgiu.

În Seria 4, din care a promovat în liga secundă în această vară Progresul Spartac, au fost repartizate următoarele echipe: CS Dinamo Bucureşti, ACS Muscelul Câmpulung Elite, Astra, CS Tunari, FC Pucioasa, SC Popeşti Leodeni, Unirea Bascov, FCSB 2, Flacăra Moreni şi Real Bradu.

Pentru a-şi întări defensiva, CS Dinamo l-a transferat pe un fotbalist crescut de FCSB. Conform playsport.ro, Ionuţ Poiană a fost adus de oficialii echipei din Ştefan cel Mare pentru a-i asigura o soluţie sigură în poartă antrenorului Daniel Iftodi.

Crescut la FCSB, portarul de 24 de ani a fost împrumutat, începând din 2017, la echipe din ligile inferioare, precum Luceafărul Oradea, Naţional Sebiş, Turris Turnu Măgurele, iar din vara anului 2019, Unirea Slobozia l-a achiziţionat pe fotbalist din postura de jucător liber de contract.

Ionuţ Poiană s-a despărţit, în această vară, şi de divizionara secundă, iar acum a bătut palma cu oficialii lui CS Dinamo.

Internaţional de juniori la reprezentativele României U17 şi U18, portarul a bifat şi un meci în Youth League, în 2013, în eşecul suferit de FCSB în faţa lui Chelsea, scor 0-5.

  • 50 de mii de euro valorează Ionuţ Poiană, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare