Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare ISTORICĂ. Două lovituri în plin pentru Steaua. Daţi afară din Ghencea, au semnat acum cu Dinamo

Trădare ISTORICĂ. Două lovituri în plin pentru Steaua. Daţi afară din Ghencea, au semnat acum cu Dinamo

Steaua

Comentarii

CSA Steaua a anunţat, marţi, că a încetat colaborarea cu atletele de origine kenyană Stella Rutto şi Joan Chelimo Melli.

"Steaua încetează colaborarea cu atletele Stella Rutto şi Joan Chelimo Melli

Clubul nostru a luat hotărârea de a nu mai prelungi contractele atletelor de origine kenyană, Stella Rutto şi Joan Chelimo Melli, precum şi al antrenorului Carol Şanta.

Motivele care au stat la baza acestei decizii sunt:

1. Sportivele au refuzat participarea la competiţiile naţionale desfăşurate în anul 2022, nerespectând astfel obligaţiile stipulate în contractele de activitate sportivă;
2. Comportamentul antrenorului Carol Şanta, în timpul derulării contractului, a fost total contrar cu principiile şi valorile clubului Steaua Bucureşti. Mai mult decât atât, ne-au fost semnalate practici neloiale ale antrenorului faţă de cele două sportive.

Ca urmare a celor menţionate mai sus, clubul Steaua Bucureşti se dezice de astfel de practici, care pot aduce prejudicii de imagine celui mai important club sportiv din România" , se arată în comunicatul clubului.

Din informaţiile Orange Sport, cele două atlete au bătut palma deja cu Dinamo. Astfel, clubul sportiv din Ştefan cel Mare le-a dat o nouă lovitură marilor rivali, după ce l-a luat şi pe campionul mondial la înot, David Popovici, de la Steaua.

Afla mai multe despre: steauadinamo 

viewscnt
Articole similare