Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de 1 milion de euro la CFR Cluj! Dan Petrescu e răsplătit cu fotbalistul care le-a luat ochii adversarilor. "Cadou" din partea lui Varga

Transfer de 1 milion de euro la CFR Cluj! Dan Petrescu e răsplătit cu fotbalistul care le-a luat ochii adversarilor. "Cadou" din partea lui Varga

CFR Cluj

Comentarii

Unul dintre finaţatorii lui CFR Cluj, Nelu Varga, vrea să-şi respecte promisiunile faţă de Dan Petrescu. Antrenorul va fi răsplătit cu un transfer de 1 milion de euro, pentru că a refuzat echipa naţională a României şi continuă cu liderul din Liga 1.

Nelu Varga, "cadou" pentru Dan Petrescu. CFR Cluj transferă din Liga 1 

Lotul lui CFR Cluj va suferi modificări în iarnă, când conducătorii şi staff-ul tehnic s-au pus de acord să renunţe mai mulţi fotbalişti, dar şi să întărească echipa cu jucători care să pună umărul la titlul cu numătul opt din istoria clubului. Mai departe, campioana en-titre se pregăteşte pentru cupele europene, iar refuzul lui Dan Petrescu pentru FRF, care i-a oferit postul de selecţioner, arată intenţiile arădenilor pentru anii următori. 

Deja, Nelu Varga a anunţat că lista plecărilor va fi una lungă. 14 fotbalişti nu mai sunt doriţi la CFR Cluj, printre ei fiind jucători care nu prind lista pentru meciurile din Liga 1 şi care îngreunează bugetul salarial al echipei. 

În negocierile purtate de finanţatorul echipei cu Dan Petrescu, omul cu banii i-a promis antrenorului că va primi transferurile pe care le doreşte, ca să nu mai fie prins pe picior greşit, aşa cum s-a întâmplat înainte de ultima plecare de la echipă, când multipla campioană s-a confruntat cu accidentări şi cazuri de Covid-19. 

Ultimele informaţii susţin că CFR Cluj vrea doi fotbalişti din Liga 1, amândoi de la Farul Constanţa, acolo unde Gică Hagi a revenit şi i-a impus pe jucătorii săi tineri din academie în lotul echipei de seniori. 

Telekom Sport a anunţat, în urmă cu câteva zile, că mijlocaşul Constantin Grameni este dorit la CFR Cluj, pentru ca "Bursucul" să fie acoperit în privinţa regulii U21. 

Al doilea jucător pe care ardelenii îl vor este Alexi Pitu, transmite Ziare.com. Sursa citată anunţă că Gică Hagi s-a înţeles pentru transferul atacantului de 19 ani, care face pasul din ianuarie 2022, în Gruia. CFR Cluj plăteşte 1 milion de euro pentru jucătorul cu prezenţe în naţionalele under ale României. 

  • Claudiu Petrila, Otto Hindrich şi Mihai Gâdea sunt fotbaliştii care se încadrează regulii U21 la CFR Cluj. 

Alexi Pitu i-a câştigat încrederea lui Gică Hagi, care i-a oferit meciuri în trei sezoane în prima echipă. El deţine şi un record, fiind cel mai tânăr debutant român în cupele europene, la 16 ani şi o lună. 

Fotbalistul pe care CFR Cluj îl va transfera a jucat în 21 de meciuri în acest sezon şi a oferit patru pase decisive. 

 

Afla mai multe despre: dan petrescunelu vargaalexi pitucfr clujtransferuri cfr clujalexi pitu transfer cfr cluj 

viewscnt
Articole similare