adplus-dvertising
You are here:

Transfer la CFR Cluj! Surpriză uriaşă: un milionar din Israel i-a adus atacant lui Dan Petrescu. Străinul ajunge azi în România după ce a jucat la Maccabi | ULTIMA ORĂ

Transfer la CFR Cluj! Surpriză uriaşă: un milionar din Israel i-a adus atacant lui Dan Petrescu. Străinul ajunge azi în România după ce a jucat la Maccabi | ULTIMA ORĂgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj continuă să puncteze pe piaţa transferurilor în această iarnă. Telekom Sport a aflat că un atacant israelian ajunge luni în România şi va semna cu campioana Ligii 1. În această mutare s-a implicat direct milionarul israelian Nati Meir.

CFR Cluj a transferat un atacant israelian după remiza cu FCSB, scor 3-3

Spre deosebire de rivala FCSB, împotriva căreia a remizat, scor 3-3, duminică, pe Arena Naţională, în Liga 1, CFR Cluj a făcut schimbări masive în lot. Dacă Gigi Becali a fost descurajat de avansul trupei lui Dan Petrescu în fruntea Ligii 1, Nelu Varga continuă să-l răsplătească pe Dan Petrescu atât pentru rezultatele din Liga 1, cât şi pentru faptul că a refuzat echipa naţională şi a rămas în Gruia, pentru a produce bani în Europa începând din sezonul următor. 

După ce i-a adus jucători importanţi, precum Marko Dugandzic, Sergiu Buş sau Cristian Neguţ, finanţatorul clubului ardelean i-a mai adus un fotbalist ofensiv lui Dan Petrescu. 

Sursele Telekom Sport susţin că atacantul israelian Ibrahem Joron, în vârstă de 20 de ani, este în drum spre România, luni, şi va semna primul său contract în afara ţării. 

Născut pe 11 ianuarie 2002, Ibrahem Joron poate evolua pe toate posturile din atac şi este dreptaci. De-a lungul carierei a mai jucat la Maccabi Petah Tikva şi SC Kfar Qasem, cluburi din ţara natală. 

Născut în Jaljulye, un oraş cu o populaţie arabă din Israel, Ibrahem Joron face pasul al CFR Cluj după ce a jucat timp de şase ani în liga secundă, la SC Kfar Qasem. 

Din informaţiile Telekom Sport, atacantul străin s-a îmbarcat în avion luni dimineaţă şi va ajunge la Cluj pe ruta Istanbul-Bucureşti. În această seară, la 20:30, israelianul va fi în Ardeal şi va lua contact pentru prima dată cu noul său club. 

Foto: Ibrahem Joron

Milionarul israelian Nati Meir s-a implicat în transferul făcut de CFR Cluj

În mutarea interesantă făcută de CFR Cluj s-a implicat direct Nati Meir, milionar israelian care a avut o istorie zbuciumată în România.

Afaceristul, fost parlamentar PRM, şi-a anunţat candidatura la prezidenţialele din România, în 2009, dar n-a avut succes. 

Plecat în ţara natală după 2016, Nati Meir a ieşit la suprafaţă la finalul anului trecut, atunci când a anunţat că negociază cu mai multe părţi preluarea unui club românesc de fotbal

"Mulţumesc, Nati Meir, pentru efortul depus pentru noi şi progresul făcut datorită vouă în domeniul fotbalului. Mândru de tine, Nati Meir", a transmis, în urmă cu câteva zile, ultimul fotbalist transferat de CFR Cluj, pe Facebook. 

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

viewscnt
Articole similare