Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer surprinzător la orizont. Atacantul brazilian disputat de CFR Cluj şi Universitatea Craiova. "Are o ofertă" pentru lupta la titlul Ligii 1

Transfer surprinzător la orizont. Atacantul brazilian disputat de CFR Cluj şi Universitatea Craiova. "Are o ofertă" pentru lupta la titlul Ligii 1

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj şi Universitatea Craiova, două dintre candidatele la titlu, au intrat în cursa pentru un atacant străin din Liga 1. Cele două cluburi pot profita de situaţia jucătorului la actuala echipă.

Atacantul brazilian care e disputat de CFR Cluj, Universitatea Craiova şi UTA Arad

Atacantul de 25 de ani de la UTA Arad, Roger Junio Rodrigues Ferreira (25 de ani), e nevoit să ia o decizie importantă în această iarnă, după ce mai multe echipe s-au înscris în lupta pentru semnătura sa. 

Dublul campion al Letoniei cu Riga încă nu a semnat prelungirea contractului cu UTA Arad, iar două dintre cele mai importante echipe din Liga 1 stau la pândă. 

CFR Cluj, care şi-a manifestat interesul pentru el din urmă cu câteva luni, fiind plăcut de Dan Petrescu, şi Universitatea Craiova, îl doresc pe atacantul care a lăsat o impresie bună la UTA Arad, notează Specialarad.ro

„Roger este singurul jucător străin pe care îl reprezint oficial dintre fotbaliştii aduşi la UTA. El are mai multe oferte, dar aşa este corect şi normal să mai discutăm cu UTA. Am o relaţie specială cu acest club şi voi avea o discuţie cu domnul Meszar. Nu avem un termen limită, noi îl fixăm până la urmă, dar, din punct de vedere legal, orice jucător aflat în ultimele şase luni de contract poate semna cu oricine.

Într-adevăr, am văzut ceea ce a declarat şi domnul Meszar şi e adevărat şi anume că UTA a prelungit contractele tuturor jucătorii cu care a dorit să prelungească. Mai departe vom vedea”, a declarat Bogdan Apostu.

Agentul a vorbit şi despre ce ar însemna ca Roger să rămână la UTA. 

„Chiar dacă nu oferă cele mai mari salarii, UTA a devenit o echipă solidă, o echipă foarte bună de Liga 1, care oferă stabilitate şi atrage prin prisma numelui şi a atmosferei create pe stadion, a numărului de spectatori şi jucătorii preferă să aleagă UTA în detrimentul altei echipe care oferă contracte cu 500-1.000 de euro în plus, dar joacă în faţa a 300 de spectatori”, a mai spus impresarul. 

  • 22 de meciuri, 3 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Roger la UTA, în acest sezon. 

Afla mai multe despre: rogeruniversitatea craiovacfr clujtransfer rogeruta aradroger uta arad 

viewscnt
Articole similare