Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer URIAŞ reuşit de FCSB! Gigi Becali s-a înţeles deja cu fotbalistul pe care l-a vrut şi Gică Hagi la Farul

Transfer URIAŞ reuşit de FCSB! Gigi Becali s-a înţeles deja cu fotbalistul pe care l-a vrut şi Gică Hagi la Farul

FCSB

Comentarii

FCSB este pe cale să facă un transfer colosal în perspectiva luptei la titlu.

Transfer URIAŞ reuşit de FCSB! Gigi Becali s-a înţeles deja cu fotbalistul pe care l-a vrut şi Gică Hagi la Farul

Gigi Becali a recunoscut că s-a înţeles deja cu un fotbalist african, care are o viteză extraordinară şi care îi va ajuta pe vicecampioni în actualul sezon. Deşi patronul FCSB nu vrut să spună concret despre cine este vorba, acum s-a aflat numele fotbalistului.

Este vorba despre Nana Antwi, un fundaş dreapta ghanez în vârstă de 23 de ani, legitimat la FC Urartu, echipă din Armenia, anunţă Fanatik.

Clubul pentru care evoluează tânărul fundaş african este chiar cel împotriva căruia a jucat Farul Constanţa în preliminariile din Conference League. Mai mult decât atât, Nana Antwi a reuşit chiar să înscrie împotriva Farului, în returul din al doilea tur preliminar, câştigat de „marinari”, scor 3-2.

După acea evoluţie foarte bună, Gică Hagi a fost şi el interesat de serviciile tânărului african, însă Gigi Becali este cel care a reuşit să-l convingă pe fundaş să vină în România. Cel mai probabil, Antwi va veni la FCSB în această iarnă, aşa cum a declarat patronul echipei.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Nana Antwi, conform Transfermarkt.com

Ce a spus Gigi Becali despre Nana Antwi

„Unul din Africa e ca şi luat. Nu pot să-ţi spun. Păi dar nu pot să spun, ce să fac. Dacă vi-l spus, e posibil să faceţi nişte investigaţii în trecut. Nu, tată, păi de ce să vă spun.

Nu e român, este de culoare. E de culoare şi este şi creştin. Nu vreau să-ţi spun eu, păi dar nu e atacant, o să vedeţi, da? Are o viteză, e ca viteza luminii. Acum nu vă mai dau semnalmente, după se prinde cineva.

Mai e o echipă în România care l-a vrut şi se prinde. Acesta vine în iarnă, d-aia nu pot să vă spun. Vreau să avem două echipe pentru că jucăm şi Cupa României anul acesta”, a spus Gigi Becali, potrivit aceleiaşi surse.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare