Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, aproape de un transfer surpriză din Africa de Sud: "Este de culoare şi este şi creştin! Ca viteza luminii"

Gigi Becali, aproape de un transfer surpriză din Africa de Sud: "Este de culoare şi este şi creştin! Ca viteza luminii"

FCSB

Comentarii

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, a dat anunţul momentului în tabăra FCSB, după ce l-a trimis pe Florin Vulturar în Africa de Sud, acesta a revenit cu propuneri.

FCSB, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

“Eu acum, am făcut echipă foarte puternică. Acolo în stânga nu aveam, l-am luat pe Ganea. Nu aveam dublură la Radunovic. În dreapta nu aveam atacant, l-am luat pe Rotariu.

Deci suntem foarte puternici la ora asta. Vine şi Chiricheş, avem echipă tare, eu aşa cred. Vulturar a venit pentru că, nu putem să vă spunem toate detaliile, putem să vă spunem peste două luni.

E un secret pe care nu putem să-l spunem. A ochit jucătorii doriţi. A fost şi a venit. Nu vă pot spune mai multe. Sunt nişte lucruri pe care nu vi le pot spune. Sunt jucători de care sunt şi alţii interesaţi”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

După transferul lui Dorin Rotariu, echipa patronată de Gigi Becali are ca obiectiv câştigarea campionatului, dar şi a Cupei României.

Liderul din Superliga a pus ochii pe un jucător important din Africa de Sud.

“Unul din Africa e ca şi luat. Nu pot să-ţi spun. Păi dar nu pot să spun, ce să fac. Dacă vi-l spus, e posibil să faceţi nişte investigaţii în trecut. Nu, tată, păi de ce să vă spun.

Nu e român, este de culoare. E de culoare şi este şi creştin. Nu vreau să-ţi spun eu, păi dar nu e atacant, o să vedeţi, da? Are o viteză, e ca viteza luminii. Acum nu vă mai dau semnalmente, după se prinde cineva.

Mai e o echipă în România care l-a vrut şi se prinde. Acesta vine în iarnă, d-aia nu pot să vă spun. Vreau să avem două echipe pentru că jucăm şi Cupa României anul acesta.

Să câştigăm şi cupa şi campionatul. Vrem eventul”, a completat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare