Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, mesaj dur pentru echipa naţională: „Ne fugăresc toţi pe gazon, apoi ba e terenul prost, ba jucăm fără spectatori"

Valeriu Iftime, mesaj dur pentru echipa naţională: „Ne fugăresc toţi pe gazon, apoi ba e terenul prost, ba jucăm fără spectatori"

Echipa națională

Comentarii

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, nu este convins de naţionala selecţionerului Edi Iordănescu şi consideră că doar un context favorabil ne poate aduce la EURO 2024.

Valeriu Iftime, despre şansele echipei naţionale de calificare la EURO

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani a criticat rezultatul obţinut de tricolori, deşi nu a urmărit partida.

”Înaintea partidei spuneam că, dacă nu batem, se complică lucrurile pentru România. N-am văzut meciul, dar când am văzut rezultatul m-am uitat de două ori, să văd dacă e adevărat, nu-mi venea să cred.

Ce va urma? Dacă ai noroc, rezolvi cu Israel în meci direct.

Nu-mi dau seama acum, în contextul actual din ţara lor, cât le mai stă capul la fotbal israelienilor. Doar norocul ne poate scoate... Doar el ne poate duce la Euro 2024" a fost reacţia lui Valeriu Iftime, pentru GSP.

Patronul moldovenilor nu este convins de maniera în care Edi Iordănescu îşi conduce naţionala.

”De când s-a produs această numire, am zis că n-avem nicio şansă! Nu avem nici echipă, nici antrenor. Vedeţi cam ce-am făcut până acum, în această campanie.

Dacă nu făceam egal, mincinos, cu Elveţia, ce şanse mai aveam acum? Noroc chior cu Elveţia că am făcut egal, noroc chior că nu ne-a bătut Israel... Nu poţi să mergi doar pe noroc!

Eu nu spun că alţii merg minunat, dar noi suntem doar rodul norocului, hazardului. Vorbim de o echipă de nicăieri.

Nu are relaţii, nu are orientare, nu are multe. Nu cred că jucătorii sunt aşa de slabi. Sincer, nu poţi vorbi de bine echipa naţională, de mai multă vreme.

Se mai încurcă şi alţii, noi jucăm la noroc, nu fotbal! Să dea Dumnezeu să avem acelaşi noroc să mergem la Euro”, a mai declarat Valeriu Iftime.

Patronul echipei de pe ultimul loc din Superliga a atras atenţia asupra meciului de acasă, cu Andorra, partidă la care vor asista doar copii.

"Cu Andorra sută la sută vom avea probleme. N-am avut un meci în care să arătăm fotbal, cel mult minute în cadrul unuia. Ne cam fugăresc toţi pe gazon!

Nu deschideţi cutia răutăţilor, că spun lucruri care să doară. La noi mereu e terenul prost, vântul bate, jucăm fără spectatori, e prea cald, e prea frig..." a declarat Valeriu Iftime.

Afla mai multe despre: valeriu iftimeechipa nationalaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare