Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul la care nici nu mai visa Gigi Becali. Un nou tun pentru FCSB: "Va fi spulberat"

Transferul la care nici nu mai visa Gigi Becali. Un nou tun pentru FCSB: "Va fi spulberat"

FCSB

Comentarii

Dennis Man este foarte aproape de plecarea de la Parma, în această iarnă, însă transferul său în Italia, din urmă cu un an, încă deţine recordul pentru cel mai scump fotbalist vândut în istoria Ligii I.

Totuşi, Mihai Stoica este sigur că FCSB va stabili un nou record, în viitorul apropiat, iar suma de 13 milioane pe care Parma a plătit-o către gruparea roş-albastră, în schimbul lui Man, nu va mai fi cea mai mare din istoria Ligii I.

"Man a ajuns la Parma, pentru că patronul Krause a fost disperat. Şi fiul lui, care naviga mult pe internet, a insistat să-l ia. Oricum, la ce avem noi în club, în momentul de faţă, cred că va fi spulberat şi acest record de transfer" , a dezvăluit Mihai Stoica la Telekom Sport.

După un start foarte bun în Serie A, unde a avut evoluţii apreciate în tricoul Parmei, Dennis Man nu mai prinde minute în liga a doua italiană şi este foarte aproape de un transfer chiar în această iarnă. Galatasaray, unde sunt legitimaţi alţi doi români, Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, este interesată de serviciile lui Dennis Man.

Musi, marea speranţă a FCSB-ului

Alexandru Musi, atacant în vârstă de 17 ani, a trecut pe la juniorii Valenciei înainte de a ajunge să joace pentru roş-albaştri. Mihai Stoica, managerul vicecampioanei României, a dezvăluit că Musi a fost crescut în Spania şi a fost adus de bunica sa să joace pentru FCSB, atunci când a revenit în România.

"Alex Musi s-a născut în Spania, a fost la juniorii Valenciei. A fost la copii la ei. S-a întors că a venit bunica lui şi l-a adus la Steaua (n.r. - FCSB). L-a adus, era copil, multă lume îşi arogă merite. Vorbisem cu cineva, mă, cine l-a adus? Luţule, tu l-ai adus? Nu, l-am găsit acolo. Chiar am vorbit cu şeful academiei cine l-a adus pe Musi. Bunica l-a adus. A venit de mic, era mic cand a venit. L-au văzut, făcuse junioratul în Spania, imediat le-a luat ochii tuturor", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Alexandru Musi a strâns 138 de minute în şase meciuri pentru echipa mare a FCSB-ului în toate competiţiile acestui sezon, timp în care a marcat şi a oferit o pasă de gol.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Musi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbbecalisteaua 

viewscnt
Articole similare