Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză COLOSALĂ la FCSB. Becali dă marele tun pe piaţa transferurilor şi îl vinde pe Florinel Coman într-un campionat de TOP. Cât poate încasa

Surpriză COLOSALĂ la FCSB. Becali dă marele tun pe piaţa transferurilor şi îl vinde pe Florinel Coman într-un campionat de TOP. Cât poate încasa

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a revenit în teren, la jumătatea lunii trecute, după o lungă perioadă de indisponibilitate, iar acum cluburile importante din MLS se interesează din nou de mijlocaşul FCSB-ului.

Pe 23 august jucase Florinel Coman ultimul meci în Liga I până la revenirea din meciul cu Rapid. La jumătatea lunii trecute, mijlocaşul FCSB-ului a prins 24 de minute în derby-ul cu giuleştenii, iar acum se pregăteşte pentru a doua parte a sezonului. Deşi a avut o lungă perioadă de indisponibilitate, fotbalistul de 23 de ani încă prezintă interes pentru cluburile din MLS.

De altfel, la finalul anului trecut, chiar pe site-ul oficial al campionatului american, a fost postat un articol despre posibilele transferuri efectuate înaintea începerii noului sezon, în luna februarie, iar pe lista jucătorilor aşteptaţi în MLS se regăsea şi Florinel Coman.

Surpriză COLOSALĂ la FCSB. Becali dă marele tun pe piaţa transferurilor şi îl vinde pe Florinel Coman într-un campionat de TOP. Cât poate încasa

"Înaintea accidentărilor care l-au ţinut departe de teren pentru mult timp, se pare că extrema celor de la FCSB a atras atenţia mai multor cluburi puternice din Europa, dar şi din MLS, precum New York City FC sau Orlando City.

Coman s-a întors pe teren după o intervenţie chirurgicală la genunchi, care a fost efectuată în vara anului 2021, aşa că un cantonament i-ar putea fi de folos. Este un jucător rapid, puternic din punct de vedere fizic, neînfricat, iar atunci când este sănătos, e capabil să facă orice ţi-ai dori de la o extremă", se arată pe site-ul oficial al MLS.

Acum, odată cu intrarea în noul an, chiar înaintea reluării pregătirilor, jurnaliştii americani au făcut un top al celor mai importanţi jucători din Europa care pot ajunge în această iarnă în MLS. Evident, cel mai spectaculos transfer pare a fi cel al lui Alexandre Lacazette, care a intrat deja în ultimele şase luni de contract cu Arsenal şi poate semna acum cu orice echipă. 

Imediat după atacantul francez, în topul realizat de jurnaliştii americani, pe baza informaţiilor adunate din cadrul cluburilor din MLS, se află Florinel Coman. Suma de transfer se poate ridica la 4,5 milioane de euro.

  • 4 milioane de euro valorează Florinel Coman, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

În 2019, înainte de a fi măcinat de accidentări, mijlocaşul FCSB-ului a avut o ofertă uriaşă pentru nivelul fotbalului românesc, tot din MLS.

"Eu am discutat cu prietenul meu, care mi-a făcut cunoştinţă cu un impresar. Eu am vorbit cu Giovanni Becali, am vorbit cu toată lumea. Dacă Gigi voia 7 milioane de euro, acum, Coman era în America. Cei de acolo îl luau, sută la sută. Nu era de la New York, era din altă parte oferta. Discuţia a fost după ce s-a transferat Mitriţă în America" , a spus Liţă Dumitru pentru as.ro.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbsteauagigi becali 

viewscnt
Articole similare