You are here:

Transferul lui Ianis Hagi la Rapid, "împachetat". Fostul patron din Superliga nu s-a ferit de cuvinte: "Ar profita mai mult Mobexpert!" | EXCLUSIV

Transferul lui Ianis Hagi la Rapid, "împachetat". Fostul patron din Superliga nu s-a ferit de cuvinte: "Ar profita mai mult Mobexpert!" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Transferul lui Ianis Hagi (25 de ani), gândit de Dan Şucu pentru Rapid, pentru a îmbunătăţi echipa din Giuleşti nu este văzut cu ochi buni de un fost patron din Superliga. Omul cu banii de la echipa "alb-vişinie" şi-a manifestat public dorinţa de a-l transfera pe Ianis.

Marian Iancu, fostul patron al lui Poli Timişoara şi susţinător declarat al Rapidului, nu crede că Ianis Hagi ar fi o variantă bună pentru echipa din Bucureşti. El susţine că aducerea lui Ianis ar fi mai mult o mişcare de marketing.

Transferul lui Ianis Hagi la Rapid, făcut praf de Marian Iancu: "Ar profita mai mult Mobexpert decât echipa, fiind un vehicul promoţional eficace"

Iancu nu crede că Ianis Hagi poate ajuta la Rapid pe termen scurt, cu impact imediat, după ce Dan Şucu şi-a manifestat intenţia de a obţine semnătura fiului "Regelui" la echipa sa. Hagi Jr. a fost trecut pe lista neagră la Rangers.

"De Ianis Hagi în Giuleşti ar profita mai mult Mobexpert decât echipa, fiind un vehicul promoţional eficace. Are experienţă, lame de ras, banane, etc", a declarat Marian Iancu, fostul patron al lui Poli Timişoara, pentru OrangeSport.ro.

Giovanni Becali, întrebat despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi la Rapid

Agentul lui Ianis Hagi, Giovanni Becali, a vorbit despre posibilitatea ca fiul "Regelui" să ajungă la echipa din Giuleşti.  În privinţa şanselor de reuşită ale transferului, Becali s-a remuzat să spună că orice e posibil în fotbal.

"În fotbal e posibil orice, dar mai multe n-aş putea spune. Din punctul de vedere al Rapidului, ar fi o afacere bună. Din punctul de vedere al jucătorului, ar fi o întoarcere de unde a plecat", a declarat Giovanni Becali, conform sportpesurse.ro.

articol de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: ianis hagirapidtransfermarian iancudan sucu 

viewscnt
Articole similare