Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trebuia repetat penalty-ul ratat de Marko Dugandzic? Doi jucători de la Hermannstadt erau în careu, în momentul şutului | VIDEO

Trebuia repetat penalty-ul ratat de Marko Dugandzic? Doi jucători de la Hermannstadt erau în careu, în momentul şutului | VIDEO

Fotbal

Comentarii

Rapidul a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, de FC Hermannstadt, scor 0-1 (0-1), într-o partidă din etapa a 29-a a Superligii.

  • Unicul gol al partidei a fost marcat de Silviu Balaure (min. 32), din centrarea lui Călin Popescu, după ce a speculat o gravă greşeală de plasament a lui Junior Morais.

Marko Dugandzic a ratat un penalty

Giuleştenii ar fi putut smulge un punct pe final de meci, însă atacantul croat Marko Dugandzic a ratat o lovitură de la 11 metri, în minutul 90+2.

Golgheterul Superligii (la egalitate cu Andrea Compagno de la FCSB, ambii câte 16 goluri) a tras previzibil, iar conaţionalul său, Karlo Letica, a ghicit colţul în care va fi trimis balonul.

Marko Dugandzic este primul jucător din Superligă care reuşeşte să rateze două lovituri de la 11 metri în actuala ediţie de campionat. Primul penalty ratat, la fel de important, în minutul 84 al partidei cu CS Mioveni, terminată la egalitate de Rapid, scor 0-0.

Cu toate acestea, pe reţelele sociale s-a creat un val de nemulţumire, mai ales în rândul suporterilor rapidişti. Motivul: centralul Viorel Flueran nu a dictat repetarea loviturii de la 11 metri, deoarece doi jucători ai sibienilor se aflau în careu în momentul executării şutului.

  • Fanii Rapidului reclamă faptul că şi l-a meciul cu CS Mioveni s-a întâmplat acelaşi lucru, însă Horaţiu Feşnic ”a închis ochii”.

Suporterii nu neagă faptul că favoriţii au evoluat mult sub aşteptări în partida cu FC Hermannstadt, însă nu înţeleg de ce arbitrii nu au aceeaşi unitate de măsură în astfel de faze şi de ce Rapidul trebuie să sufere mereu după astfel de faze.

VIDEO: Momentul executării loviturii de la 11 metri

Afla mai multe despre: flueranrapidduganzic 

viewscnt
Articole similare