Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei bărbaţi au furat tabla de pe acoperişul unui stadion. Ei au fost prinşi în timp ce transportau bucăţile de acoperiş cu o căruţă

Trei bărbaţi au furat tabla de pe acoperişul unui stadion. Ei au fost prinşi în timp ce transportau bucăţile de acoperiş cu o căruţă

Diverse

Comentarii

Trei bărbaţi din judeţul Dâmboviţa au fost arestaţi preventiv, joi, pentru furt calificat, după ce au furat tabla de pe acoperişul tribunei stadionului din localitatea Mija.

Ei au fost prinşi în flagrant, în apropierea arenei sportive, în timp ce transportau cu o căruţă aproape 70 de bucăţi de tablă.

Autorii furtului au fost prinşi în flagrant de Poliţie şi Jandarmerie.

Cei trei au fost văzuţi în zona adiacentă stadionului din localitatea Mija, în timp ce transportau cu o căruţă 67 de bucăţi de tablă metalică ondulată.

”Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că bunurile ar fi fost sustrase de la acoperişul tribunei din incinta stadionului, acestea fiind restituite persoanei vătămate. Prejudiciul se ridică la peste 8.000 de lei”, transmite, joi, Poliţia judeţeană Dâmboviţa.

Suspecţii au fost identificaţi, fiind vorba de localnici din comuna I.L. Caragiale, situată în apropiere de localitatea Mija.

Cei trei au fost iniţial reţinuţi pentru 24 de ore, iar joi instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile în privinţa lor.

Afla mai multe despre: tabla stadion 

viewscnt
Articole similare