Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei jucători din Superligă care au început tare, dar s-au stins inexplicabil: ”Nu mai sunt cum erau” | EXCLUSIV

Trei jucători din Superligă care au început tare, dar s-au stins inexplicabil: ”Nu mai sunt cum erau” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Superliga României a intrat în pauză, însă ecourile celor întâmplate în primele 21 de etape continuă să răsune.

Prezent în studioul Orange Sport, fostul internaţional Basarab Panduru a indicat trei jucători din Superligă care nu mai sunt la nivelul pe care l-au afişat la începutul lor în România.

”Nu mai sunt cum erau la început”

În opinia lui ”Pandi”, dincolo de faptul că au avut anumite probleme medicale, jucători Ermal Krasniqi, Durel Avounou şi Mattias Kait nu mai strălucesc, aşa cum o făceau când, pentru echipele la care evoluau.

Chiar şi aşa, Ermal Krasniqi a prins un transfer interesant, de la CFR Cluj la Rapid, în schimbul a aproximativ 1.000.000 de euro.

De partea cealaltă, Mattias Kait, este accidentat, însă în momentul în care era valid nu mai era un titular incontestabil la Rapid, aşa cum se întâmpla în sezonul trecut.

Totuşi, într-o revenire de formă pare Durel Avounou, cel care a oferit două pase de gol pentru CFR Cluj în ultimele două partide (1-2 cu Sepsi, 4-0 cu U Cluj), însă fără a-l convinge pe ”Pandi” că mai pune osul la treabă ca la început.

  • Basarab Panduru: ”În campionatul ăsta, am văzut trei jucători - Krasniqi, Avounou şi Kait - care nu mai sunt cei care erau la început”.
     
  • Mihai Stoica: ”Dar toţi au avut accidentări”.
     
  • Basarab Panduru: ”Da, nu discut. Că au avut probleme. Dar eu nu discut de accidentare, ci de felul în care alergai când ai venit şi cum alergi acum, când se termină ultimul meci din sezonul ăsta. Mi se pare că diferit”.

VIDEO: Panduru despre cei trei jucători ”dispăruţi”

Afla mai multe despre: panduruavounoukrasniqikait 

viewscnt
Articole similare