Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei titulari de la Botoşani, pe picior de plecare! Alături de Ongenda, Croitoru poate pierde patru jucători de bază | EXCLUSIV

Trei titulari de la Botoşani, pe picior de plecare! Alături de Ongenda, Croitoru poate pierde patru jucători de bază | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Aşa cum se întâmplă în mai fiecare perioadă de mercato, FC Botoşani poate pierde mai mulţi jucători de bază.

FC Botoşani şi-a cultivat o reputaţie de ”selling club”, formaţie ce este mai mereu dispusă să îşi vândă jucătorii, indiferent de importanţa lor pentru echipă.

Pe lângă multele vedete vândute la FCSB, clubul lui Valeriu Iftime a mai propulsat jucători la CFR Cluj, dar şi la cluburi importante din străinătate.

Botoşani este echipa din România ce a avut cel mai mare succes cu jucătorii străini în ultimii ani.

Dacă străinii aduşi la formaţii precum FC U Craiova sau Gaz Metan Mediaş au dezamăgit, cei aduşi la Botoşani şi-au justificat de cele mai multe ori transferul.

Însă acest lucru înseamnă că orice jucător valoros adus la clubul moldovean poate pleca după o foarte scrută perioadă de timp.

Trei dintre fotbaliştii aduşi de Botoşani în ultimul an sunt pe picior de plecare, pe lângă Hervin Ongenda, talismanul moldovenilor.

Trei titulari de la Botoşani, pe picior de plecare

Aurelian Dawa, Malcom Edjouma şi Bogdan Racoviţan ar putea părăsi echipa în această iarnă, a anunţat Marius Croitoru.

Antrenorul lui FC Botoşani a oferit detalii în legătură cu discuţiile pentru aceştia şi a dezvăluit că deja are înlocuitorii ”aliniaţi” dacă îşi va pierde cei trei titulari.

”(n.r. Malcom Edjouma) Joacă foarte bine, este unul dintre cei mai constanţi mijlocaşi, cred că cel mai bun, în momentul aceste între primii trei şi cifrele spun acest lucru, că e numărul unu în România.

(n.r. în România vindeţi?) Dacă vor exista oferte, cereri, cu siguranţă da. (n.r. există oferte?) Există în mometnul acesta o discuţie pentru Racoviţan şi pentru Dawa la un club din străinătate.

Plus Malcom are ofertă clară din Ungaria. Se ştiu deja jucătorii care vor veni la Botoşani, in funcţie de ce va pleca, voi fi nevoit să aduc.

În rest nu mă interesează, pentru că eu consider că trebuie să faci schimbări atunci când lucrurile nu merg”, a declarat Marius Croitoru, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fc botoşani 

viewscnt
Articole similare