Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai lui Dinamo Kiev a ajuns în Premier League! Ce sumă a încasat echipa lui Lucescu

OFICIAL | Unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai lui Dinamo Kiev a ajuns în Premier League! Ce sumă a încasat echipa lui Lucescu

Premier League

Comentarii

Vitaliy Mykolenko a semnat oficial cu Everton, după ce îşi dăduse acordul să plece în Premier League încă dinaintea începerii perioadei de mercato.

Rafa Benitez a sosit la Everton cu statutul de antrenor legendar al lui Liverpool, iar până acum nu a făcut destule pentru a îi încânta pe fanii ”caramelelor”.

Echipa ocupă doar poziţia a 15-a în clasament şi este mai aproape de locurile de retrogradare decât de cele de calificare în cupele europene.

Pe lângă prestaţiile slabe ale lui Everton, Rafa Benitez i-a mai iritat pe fani cu excluderea din echipă a lui Lucas Digne.

Fundaşul venit de la Barcelona a devenit unul dintre starurile echipei încă de când ajunsese pe Merseyside, însă este puţin probabil că va mai putea prinde echipa sub Benitez.

Tehnicianul spaniol a semnat deja un înlocuitor pentru Lucas Digne, Vitaliy Mykolenko, venit de la Dinamo Kiev pentru aproximativ 17 milioane de lire sterline, conform presei britanice.

Dinamo Kiev a anunţat despărţirea de promiţătorul fundaş stânga pe pagină oficială de Facebook.

Unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai lui Dinamo Kiev a ajuns în Premier League

Vitaliy Mykolenko s-a mutat la Everton. Dinamo Kiev a ajuns la un acord cu Everton privind transferul fundaşului alb-albaştrilor Vitaliy Mykolenko.

Îi mulţumim pentru tot şi îi dorim succes în viitoarea carieră în Premier League”, se arată în mesajul postat de ucraineni.

Astfel, Mircea Lucescu îşi pierde titularul din partea stângă a apărării, care a jucat în fiecare dintre ultimele şase meciuri la rând înainte de plecare.

Karavaev este celălalt fotbalist din lotul ucrainenilor care ar putea evolua ca fundaş stânga, însă este foarte probabil că Mircea Lucescu va cere întăriri patronului.

În vârstă de 22 de ani, Vitaliy Mykolenko este un produs al academiei lui DInamo Kiev şi a făcut 132 de apariţii pentru club, în care a marcat şapte goluri şi a oferit 20 de pase decisive.

Alături de formaţia pregătită de Mircea Lucescu, fundaşul cu 21 de meciuri pentru naţioanala Ucrainei a ridicat un titlu, două cupe şi o supercupă.

Afla mai multe despre: dinamo kiev 

viewscnt
Articole similare